Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor AKEV’li öğrenciler şampiyonluk yolunda

AKEV’li öğrenciler şampiyonluk yolunda

Mustafa Öztop ve Özge Özcan gözetiminde 'Geleneksel Sokak Çocuk Oyunları Şenliği'ne AKEV’i temsilen katılan 2/A sınıfı şampiyonluk için kararlı adımlarla ilerliyor. Dün Kepez İlçesi’nde Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nda okul takımıyla karşılaşan AKEV

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKEV’li öğrenciler şampiyonluk yolunda

 

AKEV’li öğrenciler

şampiyonluk yolunda

Mustafa Öztop ve Özge Özcan gözetiminde 'Geleneksel Sokak Çocuk Oyunları Şenliği'ne AKEV’i temsilen katılan 2/A sınıfı şampiyonluk için kararlı adımlarla ilerliyor. Dün Kepez İlçesi’nde Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nda okul takımıyla karşılaşan AKEV takımı, bu rakibini de yendi.

……………..

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Çocuk Oyunları Derneği'nin girişimiyle ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen 'Geleneksel Sokak Çocuk Oyunları Şenliği' bu yıl da yapılıyor. İlkokul 2. sınıfların "Yağ Satarım-Bal Satarım" kategorisinde katıldığı şenlikte bölge elemeleri başladı.

Kepez İlçesi’nde 1. Bölge’de yarışan AKEV Koleji 2/A sınıfı, şuana kadar karşılaştıkları tüm okulları yendiler. Dün Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nda okulu temsil eden takımla yarışan AKEV takımı, bu rakibini yenmeyi başardı. AKEV takımının gözü Antalya şampiyonluğunda.

AKEV TAKIMI: Başak Başkaya, Burak Günaydın, Ecem Köktürk, Beril Kaya, Nazlı Karlık, Selimcan Gültekin, Taha Erol, Sinan Sencer Kum, Uygar Kart, Elif Lal Işık, Asarya Kaplan, Barış Ediz.

Vahide YANIK

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şemsiyeler gitti, esnaf bitti !

Şemsiyeler gitti, esnaf bitti !