Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş'ın Borcu 10 Milyar Lirayı Aştı! Denetim Kurulu Uyardı

Beşiktaş'ın Borcu 10 Milyar Lirayı Aştı! Denetim Kurulu Uyardı

Beşiktaş Kulübü'nün 31 Mayıs 2024 itibarıyla borcu 10 milyar lirayı geçti. Özgür Şentürk, harcamaların kontrol altına alınması gerektiğini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın Borcu 10 Milyar Lirayı Aştı! Denetim Kurulu Uyardı
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş Kulübü'nün mali durumu ile ilgili endişeler, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında netleşti. Denetim kurulu üyesi Özgür Şentürk, yaptığı açıklamada kulübün borcunun 31 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla 10 milyar 638 milyon 827 bin 351 lira olduğunu bildirdi.

Mali tablo dikkat çekti

Toplantıda yapılan sunumda Beşiktaş’ın mevcut borç tablosunun detaylarına yer verildi. Şentürk, kulübün uzun süredir artan borçlarının futbol ekonomisindeki genel sıkıntılar ve pandemi sürecinin etkileriyle daha da kötüleştiğini belirtti. Özellikle, sponsorluk gelirlerinin düşmesi ve artan faiz oranları borcun hızlı şekilde artmasına yol açtı.

Beşiktaş'ın borcu 10 milyar lirayı aştı

Denetim kurulu uyardı

Beşiktaş'ın mali yapısındaki bu olumsuz tablo karşısında, denetim kurulu üyeleri kulübün acilen yeni kaynaklar yaratması gerektiğine dikkat çekti. Şentürk, mali dengenin sağlanabilmesi için harcamaların kontrol altına alınması gerektiğini vurgularken, yönetim kurulunun bu konuda ciddi adımlar atmasının zorunlu olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzurum Horasan'da icradan satılık 3+1 daire

Erzurum Horasan'da icradan satılık 3+1 daire