Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset YSK kararına saatler kala şok iddia: Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?

YSK kararına saatler kala şok iddia: Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?

Gündeme atılan iddia ortalığı karıştırdı. Muharrem İnce, YSK kararına saatler kala bir sürpriz yapabilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
YSK kararına saatler kala şok iddia: Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?

 Türkiye, yaklaşan seçimlere hazırlanırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce arasında  dün bir toplantı gerçekleşti. Toplantı sonrasında İnce'nin izleyeceği yol merak konusu olurken, gözler Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Cumhurbaşkanı adayları için kesin listesi ve 9 Nisan'daki milletvekili aday listesine çevrildi. Kulis bilgilerine göre yapılan görüşmede, İnce'nin, Kılıçdaroğlu lehine yarıştan çekilme kararı alacağı ve akşam saatlerinde bunu duyuracağı iddia edildi.

TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, İnce'nin toplantıda "Bu mahallenin çocuğunu dikkate almayıp, benim 10'da birim kadar bile olmayan diğer partileri yanınıza aldınız" dediğini aktardı. 

Bu gelişme, Türkiye'de siyasi arenada büyük yankı uyandırdı. Öte yandan, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, siyasi partiler aday listelerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.  İnce'nin alacağı bu karar 9 Nisan'da açıklanacak milletvekili aday listeleri de seçimlerin sonucunu da etkileyecek önemli faktörlerden biri olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükşehir’den çocuklara özel gösteri

Büyükşehir’den çocuklara özel gösteri