Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı

Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Turhan Çömez’in İYİ Parti’ye geçtiğini açıklayarak, "Ben Turhan Bey'i çok uzun yıllardır tanırım. Kumpas döneminde direnmiştir ve kendi dediği gibi sürgüne mecbur kalmıştır" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı

Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşmaya başlamadan önce, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez'in  İYİ Parti'ye katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çömez'e parti rozetini Akşener taktı.Çömez, "Bir sürgün hayatı yaşadım. İnanın bana bildiklerimi bilseniz, duyduklarımı duysanız ve gördüklerimi görseniz aynı şeyi yapardınız" dedi.

Akşener ise "Ben Turhan Bey'i çok uzun yıllardır tanırım. Kumpas döneminde direnmiştir ve kendi dediği gibi sürgüne mecbur kalmıştır. Kendisi söylemez ama sokaklarda yatmıştır. Meşhur lobilerin elini öpmeden direnmiştir. Bizim aramıza misafir olarak gelmedin, asli unsur olarak aramızdasın. Hoş geldin, Allah utandırmasın" diye konuştu. HABER MERKEZİ 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gezi Davası'na yine erteleme: Duruşma üç dakika sürdü

Gezi Davası'na yine erteleme: Duruşma üç dakika sürdü