Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel: CHP iktidara gelince dana kıyma 55 TL, rakı 140 TL olacak

Özgür Özel: CHP iktidara gelince dana kıyma 55 TL, rakı 140 TL olacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de yaptığı açıklamalarda ekonomik vaatlere dikkat çekti. İktidar değişikliği sonrası fiyatların düşeceğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Marmara Adalar Belediyesi önünde yaptığı konuşmada, partisinin iktidara gelmesi durumunda Türkiye'de ekonomik koşulların ciddi şekilde iyileşeceğini vurguladı. Özel, "CHP iktidara gelince 10 yılın sonunda dana kıyma 55 lira, kuzu pirzola 70 lira, bir litre rakı 140 lira olacak" diyerek ekonomik hedefleri açıkladı.

AB Üyeliği ve Güçlü Bir Türkiye Vizyonu

Özgür Özel, Türkiye’nin Avrupa Birliği üyelik sürecine de değinerek, CHP iktidarında Türkiye’nin AB’ye tam üye olacağını ve Avrupa ülkeleri kadar güçlü bir ekonomiyle yoluna devam edeceğini belirtti. Özel, "Türkiye, hem AB’ye girecek hem de oradaki ülkeler kadar güçlü olacak" dedi.

Maaşlarda İyileştirme ve Hayat Pahalılığına Çözüm

Konuşmasında maaşların iyileşeceğini ve hayat pahalılığına çözüm getireceklerini söyleyen Özel, "Şu anda ülkeyi yöneten, Sayın Erdoğan paradan altı sıfır attı. Ancak altı sıfırı fiyatlardan da attı, maaşlardan da attı. Giderden de attı, gelirden de attı. Yani altı gol attı, altı gol yedi. Sonuç değişmedi. Hayat pahalılığını azaltamadı. Enflasyonu düşüremedi. Sadece hesabı kolaylaştırdı. CHP 10 yıl iktidarda kaldığında 10 yılın sonunda gelir durumu bugünden 10 kat iyi olduğunda meseleyi şöyle tahayyül edin. Maaş aynı, mazot 4 lira. Maaş aynı, benzin 4 lira. Maaş aynı, dana kıyma 55 lira. Pirzola 70 lira. Büyük rakı 140 lira. Bunu cümlenin sonunda söyleyince Marmara Adası da alkışladı, Avşa Adası da alkışlıyor. Mesele şu, bunlar içki içenin yaşam biçimine müdahale etmek için ekstra kötülük yapıyorlar ama esas mevzu şu. Alım gücünden bahsediyoruz. Bugünün 10 katı alım gücü. Bu söylediklerim herkese hayal gibi geliyor. Ama Alman’a hayal değil. Hollandalı bu güçle satın alıyor. İsveçli, İsviçreli, Fransız ve İtalyan bu güçle satın alıyor." diyerek ekonomik vaatlerinin detaylarını paylaştı.

"Sadece Rakıya Değil, Ekonomik Düzenlemelere Alkış Var"

Özgür Özel, rakı fiyatları üzerinden yaptığı örneğin dikkat çektiğini ancak bunun sadece alkol fiyatlarına yönelik bir vaat olmadığını belirterek, "Demesinler adalılar bir tek rakıyı alkışlıyor" dedi. Özel, tüm ekonomik göstergelerde iyileşme sağlayacaklarını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da K*nlı Kavga: Bir Kişi Ö*dürüldü Diğeri Yaralandı

Antalya’da K*nlı Kavga: Bir Kişi Ö*dürüldü Diğeri Yaralandı