Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset İmamoğlu'nun Avukatından 'Ahmak Davası'na İlişkin Önemli Açıklama

İmamoğlu'nun Avukatından 'Ahmak Davası'na İlişkin Önemli Açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Kemal Polat, 'Ahmak Davası' hakkında çıkan söylentilere tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İmamoğlu'nun Avukatından 'Ahmak Davası'na İlişkin Önemli Açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Kemal Polat, kamuoyunda 'Ahmak Davası' olarak bilinen davaya ilişkin sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. Polat, davanın sonuçlanacağı yönünde çıkan söylentilere tepki göstererek, hukuksuz bir kararın kabul edilemez olduğunu vurguladı.

hukuksuzluğun normal olduğu düşüncesine alışmayacağım

Polat, sosyal medya paylaşımında, "Ahmak davası’ ile ilgili olarak son kez' …karar istinafta onandı, çok yakında açıklanacak…'  gibi   söylentilerin  kararın onanacağını güçlü bir beklenti haline getirerek sonrasında 'zaten  bunu bekliyorduk, ne olacaktı ki…' psikolojisini oluşturma  çabasından öte bir anlamı olmadığını,  halkın vicdanından dönen bu hukuka aykırı kararın, hukukçuların vicdanlarında da yer bulamayacağını düşünüyorum, hiç bir zaman hukuka aykırı bir beklenti içerisinde olmadım, olmayacağım, hukuksuzluğun normal olduğu düşüncesine alışmayacağım…" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'daki Hemşeri Dernekleri Gazetemizi Ziyaret Etti

Antalya'daki Hemşeri Dernekleri Gazetemizi Ziyaret Etti