Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Şahin: Tüm partililere eşit mesafede olacağız

Şahin: Tüm partililere eşit mesafede olacağız

CHP Muratpaşa İlçe Kongresi öncesinde delegelerle birlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya gelen Başkan Adayı Hasan Şahin, ”Tüm partililere, delegelere, mahalle yöneticilerine ve kurumlara eşit mesafede ve eşit ilişkide bir siyaset anlayışını ortaya koymayı hedefliyoruz” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şahin: Tüm partililere  eşit mesafede olacağız

CHP Muratpaşa İlçe Kongresi öncesinde delegelerle birlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya gelen Başkan Adayı Hasan Şahin, ”Tüm partililere, delegelere, mahalle yöneticilerine ve kurumlara eşit mesafede ve eşit ilişkide bir siyaset anlayışını ortaya koymayı hedefliyoruz” dedi.

9 Aralık’ta gerçekleşecek olan CHP Muratpaşa İlçe Kongresi öncesinde başkan adayı Hasan Şahin, Bilgehan Otel’de delegelerle birlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Şahin, burada yaptığı konuşmada Muratpaşa‘nın partilerinin önemli kalelerden bir tanesi olduğunu söyledi. Şahin şöyle konuştu: “Burada oluşturacağımız yapı, görevlendireceğimiz kadrolar, partimizin iktidar yürüyüşü için özel bir öneme sahiptir. Bugün, daha güçlü bir parti, daha etkin bir örgüt, daha katılımcı bir siyaset hedefine katkı koymak amacıyla göreve talip oldum. Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nı yaşamım boyunca hissedeceğim, onurlu bir görev olarak üstlenmek istiyorum. Muratpaşa İlçe Örgütümüzün, her bireyinin, siyaset mekanizmasına katılmasını sağlamak üzere bu göreve talibim. Tüm partililere, delegelere, mahalle yöneticilerine ve kurumlara eşit mesafede ve eşit ilişkide bir siyaset anlayışını ortaya koymayı hedefliyoruz.”

 

SİYASET, VESAYET ARACI OLMAKTAN ÇIKARAK

Başkan olduğu takdirde siyaseti vesayet aracı olmaktan çıkaracağını kaydeden Şahin, “İlçe Başkanlığı seçimlerinden sonra yoğun bir seçim sürecine gireceğiz. Bu dönemde her birinizin katkısı bizim için yaşamsal derecede önemli olacak. İlçe yönetimi olarak gerek belediyemiz, gerek mahalle temsilciliklerimiz, gerek il yönetimimiz gerekse genel merkezimiz ile koordineli biçimde çalışarak başarımızı arttıracağımıza inanıyoruz. Siyaseti bir vesayet aracı olmaktan çıkaracak, özgür bireylerin örgütlü ve dayanışmacı faaliyeti haline getireceğiz. Burada bir kadın ya da gencin görevini çoğaltmak yerine, görevi olan kadın ya da genç sayısını arttırmayı hedefleyen bir yaklaşım benimsiyoruz” diye konuştu.

 

BU DAVA KURTULUŞ DAVASIDIR

“Bu dava kurtuluş davasıdır” diyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: Ülkenin üstüne bir kabus gibi çöken bu karanlığı üzerimizden söküp atma davasıdır. Bu salonda bulunan tüm CHP’liler beni ve arkadaşlarımı yakından tanıyorlar. Bugüne kadar yapmış olduğumuz gibi bundan sonra da hep birlikte el ele, omuz omuza bir dayanışma ruhu içinde çalışacağız. Gerek yerelde, gerekse de genelde CHP iktidarında işsizliğin, yoksulluğun, adaletsizliğin, ayrışmanın, eşitsizliğin, yağma ve talanın kökünü kazımak istiyoruz. Özgürce, kardeşçe yaşadığımız, zenginleşen, zenginlikleri hakça paylaşan, eşit, demokratik, laik, tam bağımsız Türkiye’yi yeniden kurmak istiyoruz.”  Deniz TOPKAYA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP vefalı çıktı

CHP vefalı çıktı