Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset ‘Rantçı değil, halkçı belediye’

‘Rantçı değil, halkçı belediye’

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ, “Rantçı değil, üreten bir Türkiye kurma noktasında siyasetimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘Rantçı değil, halkçı belediye’

Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ,  Basın Sorumlusu Oğuz Özyavuz, İl Yöneticisi Zeki Çıkgel, Öncü Kadın Başkanı Jale Yatbaz, Akdeniz GERÇEK gazetesini ziyaret etti.
28 Perşembe günü 13.00’da Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde (ATİK ) adayların ve projelerin tanıtımını yapacaklarını söyleyen Rıza Türkmendağ,  turizmin başkenti olan Antalya’da 40 yıldır turizmde yöneticilik yapan Bülent Okay’ın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacaklarını söyledi.  Türkmendağ,  “Turizmdeki betonlaşmaya karşıyız.  Turizmde ki var olan otellerin kapasite sorunu yok. Kaliteyi arttırmak lazım. Turizmle şehri birleştirmemiz gerekiyor” dedi.
‘Akdeniz’den Toroslara Üreten Antalya’ sloganıyla yola çıktıklarını belirten Rıza Türkmendağ, “Buradaki üretime, turizme ve halkçı belediyeciliğe yöneldik. Rantçı değil, üreten bir Türkiye kurma noktasında vurgularımızı yapacağız” dedi.   Dilara Açikyildiz

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Genç esnaf turunda

Başkan Genç esnaf turunda