Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'ta seçim koordinasyon ofisi açtı

Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'ta seçim koordinasyon ofisi açtı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve adayı Mansur Yavaş ile CHP'nin Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut'ta seçim koordinasyon ofisi açarak seçim startını verdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'ta seçim koordinasyon ofisi açtı
KAYNAK: Haber Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve adayı Mansur Yavaş ile CHP'nin Etimesgut adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut'ta seçim koordinasyon ofisi açtı. Açılış etkinliğine CHP lideri Özgür Özel de katıldı. CHP'nin bazı Ankara milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe de etkinlikte yer aldı.

Beşikçioğlu: Ranttan yana değil, halktan yana belediyecilik yapacağız

Etkinlikte konuşan Erdal Beşikçioğlu, '7-24 çalışacaklarını' iddia eden Erdal Beşikçioğlu, hedeflerinin sosyal belediyecilik olduğunu ve Etimesgut'un gelecek 30 yılı planladıklarını söyledi. Projeleri hayata geçirmek için katılımcı bir yönetim modeli benimsediklerini vurgulayan Beşikçioğlu sözlerine, 'En büyük projemiz huzur ve mutluluktur. Ranttan yana değil, halktan yana belediyecilik yapacağız. 1 Nisan günü belediyenin önünde Ankara havasına eşlik etmenizi çok isteriz' dedi.

Yavaş: Ben hesabı öbür dünyada veririm

Beşikçioğlu'nun ardından kürsüye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Benim yanımda rant için koşanları görmediniz. Halk için hep birlikte çalıştık. 4 binden fazla ihalemizi canlı yayınladık. Hesap veriyoruz. Hiçbir şeyden çekinmiyoruz. Başkaları gibi 'Ben hesabı öbür dünyada veririm' demiyoruz. Bu dünyada hesap veremeyen öbür dünyada da veremez. 'Çalıyor ama çalışıyor' felsefesini, Ankara kaldırımlarının dibine kadar gömdük' şeklinde konuştu. 

Dardaki vatandaşlarımızın yanında olduk

Yavaş, 'İlkokul ve ortaokul ğrencileri otobüsle okuluna gidiyorsa, ABB tarafından ücretsiz taşınıyor. Bütün derdimiz onların okuması. 3 yıldır 200 bin aileye doğal gaz yardımı yapıyoruz. İstanbul'daki çorba dağıtmaya başladı, benim çorba dağıtmamla dalga geçiyorlar. Emeklilere benden başka yardım yapan belediye yok' Özellikle pandemi döneminde vatandaşın tümüne dokunduk. Dardaki vatandaşlarımızın yanında olduk. Bu anlayışı Etimesgut'ta da sürdüreceğiz' diye konuştu

Özel'den Beşikçioğlu'na övgü: Kahraman Türk polisini görüyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 'CHP'nin yönettiği kentlere yatırım geliyor, kentler güzelleşiyor. Etimesgut'a bunu yapmaya geliyoruz. Etimesgut'u, Ankaralı kimliğine sahip çıkan, elinin değdiği yeri değiştiren, halkın sevdiği birisine teklif ettik. O da kabul etti. Ona bakınca ben bir Ankara sevdalısı, suçlulara göz açtırmayan, kahraman Türk polisini görüyorum' dedi.

Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'ta seçim koordinasyon ofisi açtı

Mansur Yavaş'ı örnek olarak bütün Türkiye'de anlatıyorum

Özel, 'Hizmet yaparken nasıl bir adalet duygusu olduğunu, çalmadığını herkes gördü. Şimdi bu namuslu belediyeciliği ödüllendirme zamanı. Mansur Yavaş'ı örnek olarak bütün Türkiye'de anlatıyorum' şeklinde konuştu. 

Özel, 'Geçen sefer onun sözünü dinleseler, et yardımı, üniversitelilere sıcak yemek yardımı, kırsal kalkınma yoktu. Altı okun her birine sahip çıkarak cumhuriyetçiliğin kıymetini bilerek ve halkçı belediyeciliğin tüm gereklerini yapmaya söz veriyoruz' diye konuştu.

Erdoğan'a Sisi göndermesi

Özel, 'Erdoğan, Sevgililer Günü'nü Sisi ile buluşarak kutladı. Erdoğan Sisi ile barışmayı defalarca reddetmişti. 'Onunla aynı masaya oturmam' demişti. Sevgililer Günü'nde gitti Sisi ile kucaklaşıyor. Biz yıllardır ona 'Devletler arası küslük olmaz, Sisi ile konuş' dedik' ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Lübnan'ın güneyine saldırı düzenledi

İsrail Lübnan'ın güneyine saldırı düzenledi