Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Isparta'da gül bahçelerini gezdi

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Isparta'da gül bahçelerini gezdi

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Isparta'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında gül bahçelerini gezdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Isparta'da gül bahçelerini gezdi
KAYNAK: İHA

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bir dizi ziyaret için geldiği Isparta'da, gül bahçelerini gezerek incelemelerde bulundu. Gül çiçeği hakkında yetkililerden bilgi alan Tatar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'Gül bir kültürdür. Isparta ile aramızdaki bağlar bu iletişim çağında daha da yakınlaşmıştır' ifadelerini kullandı.

A W226397 01 Result

GÜLBİRLİK Yetkililerinden Bilgi Aldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Isparta'nın Gönen ilçesine bağlı Güneykent beldesinde bulunan gül bahçelerini ziyaret etti. Gül çiçeğinin yetiştirilmesi hakkında GÜLBİRLİK yetkililerinden detaylı bilgi alan Tatar'a, Isparta Valisi Aydın Baruş da eşlik etti.

A W226397 03 Result

'Gül bir kültürdür'

Gül bahçelerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tatar, Isparta'da gülün yetiştirildiğini sürekli duyduğunu ancak ilk kez ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirtti. 'Tabiatımızın bütün bu güzelliklerinin korunması ve geleceğe taşınması çok önemli. Gül bir kültürdür, elbette ekonomik boyutu da vardır ama Isparta'nın değerlerine sahip çıkmaktır,' dedi. Ayrıca, Kıbrıs davasında büyük hizmetleri olan merhum Süleyman Demirel'i de anarak, Isparta ile Kuzey Kıbrıs arasındaki bağların iletişim çağında daha da güçlendiğini vurguladı.

A W226397 02 Result

GÜLBİRLİK Gül Yağı Üretim Tesisleri'ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Tatar, konuşmaların ardından GÜLBİRLİK Genel Müdürlüğü Gül Yağı Üretim Tesisleri'ni de ziyaret etti. Ziyaretin sonunda, Tatar'a GÜLBİRLİK Genel Müdürlüğü tarafından gül ürünleri sepeti hediye edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kanye West ve Bianca Censori Taciz İddialarına Rağmen Tokyo’da Gündem Oldu

Kanye West ve Bianca Censori Taciz İddialarına Rağmen Tokyo’da Gündem Oldu