Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset  Kılıçdaroğlu'nun gezi takvimi belli oldu

 Kılıçdaroğlu'nun gezi takvimi belli oldu

Londra'daki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 23-26 Kasım'da Almanya'da yatırımcılar ve bilim dünyası temsilcileriyle bir araya gelmesi planlanıyor. CHP lideri, gezilerine aralık ayında ise yurt içinde devam edecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
 Kılıçdaroğlu'nun gezi takvimi belli oldu

9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışı seyahatlerini İngiltere ile sürdürüyor.

Ülkenin başkenti Londra'daki temaslarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 23-26 Kasım tarihlerinde de Almanya'ya bir ziyarette bulunması bekleniyor.

Londra'da yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, buradaki programını hafta sonu tamamlayacak.

Önümüzdeki hafta içi kurmaylarıyla haftalık toplantılarını yapacak Kılıçdaroğlu, 11 Kasım Cuma günü Bursa'ya gidecek. 12 Kasım Cumartesi günü İnegöl'de çeşitli etkinliklere katılması beklenen Kılıçdaroğlu, 16 Kasım'da Gaziantep, 17 Kasım'da ise Kilis'te çeşitli temaslar gerçekleştirecek.

BERLİN,FRANKFURT,MÜNİH

Kılıçdaroğlu, yurt dışı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini ise 23-26 Kasım tarihlerinde Almanya'ya yapacak. Kılıçdaroğlu'nun Londra'da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde Berlin, Frankfurt ve Münih'e gitmesi bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ERDOĞAN: HAYAT PAHALILIĞI DEVAM EDECEK

ERDOĞAN: HAYAT PAHALILIĞI DEVAM EDECEK