Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İsmail Saymaz'dan Kılıçdaroğlu'na: Muhtarlık seçimlerini bile kazanamaz

İsmail Saymaz'dan Kılıçdaroğlu'na: Muhtarlık seçimlerini bile kazanamaz

CHP'deki genel başkanlık kavgaları devam ederken gazeteci İsmail Saymaz'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler. İsmail Yılmaz, Kılıçdaroğlu için 'Muhtarlık seçimlerini bile kazanamaz' dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsmail Saymaz'dan Kılıçdaroğlu'na: Muhtarlık seçimlerini bile kazanamaz
MUHABİR: Kamer Durdu

KAMER DURDU

Genel seçimler sonrasında hem partililerin hem de halkın hedefi haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başı yorumlarla dertte. Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu ve destekçilerine tepki gösterdi.

"KENDİ MAHALLESİNİN SEÇİMİNİ BİLE KAZANAMAZ"

Saymaz, "Ben Kılıçdaroğlu'nun bu saatten sonra ancak CHP'de seçim kazanabileceğini düşünüyorum. Ancak CHP'de kurultay kazanabilir. O da kurultay koşullarını buna uygun düzenledikleri için. Başka gireceği hiçbir seçimi kazanmasını mümkün görmüyorum. Buna belki kendi mahallesinin muhtarlığı bile dahil. " ifadelerini kullandı.

BÖYLE SESLENDİ

İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu destekçilerine de "Ben Kılıçdaroğlu'nun iktidarının sürmesi için fikir yürüten ve çaba gösteren CHP'lileri anlamakta çok zorlanıyorum. Bunlardan bazıları seçim öncesinde 'Kılıçdaroğlu aday olmasın' diyenlerdi. İsim isim biliyorum. Hiç mi etrafınızda konu komşu yok, hiç mi aile bireyiniz yok, sokağa da mı çıkmıyorsunuz? Sorun bir etrafınıza. Kılıçdaroğlu bir daha seçilirse kim bir daha sandığa gidecek, kim heyecan duyacak?" şeklinde seslendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor'ın eski yarışmacısı müdür yardımcısı oldu

Survivor'ın eski yarışmacısı müdür yardımcısı oldu