Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Narin Güran olayında ifadelerde çelişki yakalandı! İsmail Saymaz Canlı Yayında Açıkladı

Narin Güran olayında ifadelerde çelişki yakalandı! İsmail Saymaz Canlı Yayında Açıkladı

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de Barış Terkoğlu'nun sunduğu Gündem Özel programında, 8 yaşında vahşi bir şekilde katledilen Narin Güran olayında zanlıların verdiği ifadelerinde çeliştiği noktaları paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin Güran olayında ifadelerde çelişki yakalandı! İsmail Saymaz Canlı Yayında Açıkladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de Barış Terkoğlu'nun sunduğu Gündem Özel programında, 8 yaşında vahşi bir şekilde katledilen Narin Güran olayında zanlıların verdiği ifadelerin çeliştiği noktaları paylaştı.

Zanlı Nevzat Bahtiyar'ın mahkemedeki ve jandarmadaki ifadeleri arasındaki çelişkileri detaylı bir şekilde ele aldı. Saymaz, bu ifadelerdeki tutarsızlıkların davanın seyrini nasıl etkileyebileceğine dair önemli bilgiler sundu.

Nevzat Bahtiyar'ın Jandarmaya Verdiği İfade

İsmail Saymaz, Nevzat Bahtiyar'ın jandarmaya verdiği ifadede çarpıcı bir detayın dikkat çektiğini belirtti. Bahtiyar, jandarmaya verdiği ifadede, “Bana dedi ki ailen var iyi düşün, sana 200 bin lira veririm” ifadesini vermişti.

Savcılığa Verdiği İfade

Savcılığa verdiği ifadede Nevzat Bahtiyar, “Salim bana şöyle söyledi: ‘Ben Arif’in kızını öldürdüm. Sen de bu cesedi Alp yok edeceksin, yoksa seni ve aileni öldürürüm.’ İfade etmişti.

İfadelerdeki İkinci Çelişki

İsmail Saymaz, Nevzat Bahtiyar'ın ifadelerinde bir diğer çelişkiye de dikkat çekti. Jandarmaya verdiği ifadede, “Ben arabadan çuvalı getirdim, o içine cesedi koydu” ifadesini vermişti. Ancak savcılığa verdiği ifadede, “Ben onu aldım eve götürdüm, kendi evimde çuvala koydum. Sonra arabaya koyup dereye götürdüm” ifadesini vermişti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor

Sivasspor, Gaziantep FK Maçına Hazırlanıyor