Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

Esnafa DEVA eli

DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner ve il teşkilat üyeleri her hafta sahaya çıkarak esnaf ziyareti gerçekleştiriyor. Yapılan ziyaretlerde İl Başkanı Selda Öner esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm bulmayı amaçladıklarını ve esnafın mevcut düzende zor durumda olduğunu belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esnafa DEVA eli
KAYNAK: Haber Merkezi

DEVA Partisi İl Başkanı Selda Öner, il teşkilatı ile birlikte bu hafta Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ettiler. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na gerçekleştirdikleri ziyaretten bahseden Selda Öner, esnafın çırak yetiştirmede sorunlar yaşadığını, planlı bir eğitim düzenleyemediklerini ve maliyetlerin çok fazla arttığını söyleyerek esnafın uzun çalışma saatlerinin çok büyük sıkıntı olduğunu söylediklerini belirtti.

“ORTAK ÇALIŞMA YAPACAKLAR”

Antalya İl Başkanı Selda Öner ziyaretlerinde DEVA Partisi’nin Eylem Planları’ndan bahsederek esnafın derdine deva olacaklarını, DEVA iktidarında tüm paydaşlardan fikir alınıp ortak çalışma yapacaklarını söyledi. İl teşkilatı ve ilçe teşkilatları ile birlikte her hafta #DevaEsnafta etiketiyle sahada olduklarını belirten Öner, ziyaretlerinde Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yüksel Uzun ve heyetine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Gidişinizi kutlayacağız”

“Gidişinizi kutlayacağız”