Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakan Mehmet Şimşek'i Ziyaret Etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakan Mehmet Şimşek'i Ziyaret Etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti. Metro projeleri ve belediyelerin finansal sorunları konuşuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakan Mehmet Şimşek'i Ziyaret Etti
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti. İmamoğlu, görüşmeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, başta metro projelerinin finansal süreçleri olmak üzere bakanlıkla ilgili konuları ele aldıklarını belirtti.

İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği olarak belediyelerin öncelikli finansal sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini de masaya yatırdıklarını ifade etti. Ziyaretin verimli geçtiğini vurgulayan İmamoğlu, Mehmet Şimşek'e teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

finansal sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü

İmamoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

“Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek, başta metro projelerimizin finansal süreci olmak üzere bakanlıkla ilgili konuları ve Türkiye Belediyeler Birliği olarak belediyelerin öncelikli finansal sorunları ve çözüm önerilerini görüştük. Bu verimli görüşme için Sayın Bakan’a teşekkür eder, başarılar dilerim.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Barosu Doyran’da HES’e Hayır Diyor!

Antalya Barosu Doyran’da HES’e Hayır Diyor!