Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset DSP’nin Antalya Adayları Belli Oluyor

DSP’nin Antalya Adayları Belli Oluyor

31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanan Türkiye’deki siyasi partiler, adaylarını açıklamaya başladı. Antalya’da tüm adaylarını açıklayan tek parti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olurken, DSP’nin Antalya adayları belli oluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DSP’nin Antalya Adayları Belli Oluyor

31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanan Türkiye’deki siyasi partiler, adaylarını açıklamaya başladı. Antalya’da tüm adaylarını açıklayan tek parti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) oldu. Millet İttifakı ortakları ise yerel seçimde kendi partileri olarak seçimlere katılma kararı aldı.

DSP Tüm İlçelerde Aday Çıkaracak

2023 Genel Seçimleri’ne Millet İttifakı olarak katılan Demokrat Parti, DEVA, Saadet, Gelecek, İYİ Parti Antalya İl Başkanlıkları belediye başkan adaylıkları için çalışmalarını sürdürüyor. Antalya’da DEM, Türkiye İşçi Partisi ve Demokratik Sol Parti (DSP) de aday çalışmalarını sürdürüyor.

DSP Antalya İl Başkanı Hacer Özdemir, DSP’nin Antalya’da büyükşehir ve 19 ilçede aday çıkaracağını belirtti.

Adaylar Netleşiyor

CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Muhittin Böcek olurken, ilçe adayları da netleşti. AKP ise Büyükşehir’de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü aday gösterdi. AKP’nin 9 Şubat 2024 Cuma günü ilçe adaylarını açıklaması bekleniyor. İYİ Parti ise Antalya Büyükşehir ve bazı ilçe adaylarını açıkladı. İYİ Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski MHP’li Milletvekili Dr. Nesrin Ünal oldu.

Antalya’da geçmişte güçlü bir yere sahip olan DSP ise 19 ilçe ve büyükşehirde kendi adaylarını çıkaracak.

Listeler Genel Merkezde

DSP Antalya İl Başkanı Hacer Özdemir, “19 ilçe ve Büyükşehir’de aday çıkaracağız. Kendi adaylarımızla seçime gireceğiz. Toplam 19 ilçe ve bir büyükşehir olmak üzere 20 aday çıkartacağız. Listelerimizi yaptık Genel Merkez’e ilettik. 2 gün sonra netleşmesini bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nirvana AIO: Üretkenliği artıran tasarım harikası

Nirvana AIO: Üretkenliği artıran tasarım harikası