Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Deva Partisi adaylarını açıkladı

Deva Partisi adaylarını açıkladı

DEVA Partisi, 2024 yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deva Partisi adaylarını açıkladı
KAYNAK: Haber Merkezi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2024 yerel seçimlerine ilişkin bir açıklama yaptı. Babacan, "Biliyoruz ki bu kafayla, bu hukuksuzluk ve adaletsizlikle bu iktidar sonuç üretemeyecek. Onun için bu yerel seçimlerde diyorum ki 'Gelin, sarı kartı gösterelim.' Ama genel seçimlerde de hep beraber kırmızı kartlarımızı hazırlayalım ve genel seçimlerde de artık kırmızı kartı gösterip bu görevi beraberce sona erdirelim. Sarı kartı gösterelim ki dikkat etsinler" dedi.

Babacan'ın açıklamaları, DEVA Partisi'nin yerel seçimlerde iktidara karşı muhalefet cephesinin öncü güçlerinden biri olmak istediğini gösteriyor. Parti, yerel yönetimlerde de değişim ve dönüşüm için sarı kartı göstererek iktidarı uyarmayı ve genel seçimlerde ise kırmızı kartı göstererek iktidarı değiştirmeyi hedefliyor.

Babacan'ın açıklamaları, iktidarın yerel yönetimlerde de kaybetme riskinin arttığını gösteriyor. İktidar, yerel yönetimlerde halka hizmet etmekten çok, kendi çıkarlarını korumaya odaklanmış durumda. Bu durum, halkın iktidardan uzaklaşmasına ve muhalefete yönelmesine neden oluyor. DEVA Partisi'nin yerel seçimlerde sarı kart gösterip iktidarı uyarması, iktidarın yerel yönetimlerde de kaybetme riskini artıracak bir faktör olarak görülebilir. Bu durum, yerel seçimlerde iktidarın kaybetmesi ve genel seçimlerde ise muhalefetin iktidara gelmesi ihtimalini güçlendirebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 90 Yıllık Taş Mektep Kütüphaneye Dönüştürüldü!

Antalya'da 90 Yıllık Taş Mektep Kütüphaneye Dönüştürüldü!