Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset “Cumhuriyet payidar kalacak”

“Cumhuriyet payidar kalacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya’daki seçim atmosferini değerlendirdi. CHP’nin Antalya’da açık ara birinci parti olduğunu belirten Cengiz, “En kısa sürede de güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme geçecek bir yönetim anlayışıyla bu ülkeye baharları getirip sonsuza dek Cumhuriyet’in payidar kalmasını sağlayacağız” dedi

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Cumhuriyet payidar kalacak”

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP’nin Antalya’da açık ara birinci parti olduğunu belirterek, “13’üncü cumhurbaşkanı adayımız sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Antalya’da Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oyla karşılık bulacak. Sahada yaptığımız çalışmalar ve edindiğimiz izlenim, yaptığımız ölçümlemeler bunu net olarak gösteriyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi noktasında da açık ara öndeyiz. Geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerde genelde birinciyle ikinci arasında bir iki puanlık farklar olmasına rağmen bu dönem yaptığımız değerlendirmeler ve ölçümlerde çok farklı önde olduğumuz görülüyor” dedi.

 “ANTALYA’DA AÇIK ARA BİRİNCİ PARTİYİZ”

Başkan Nuri Cengiz, “Antalya’da açık ara birinci partiyiz. Sahada yaptığımız çalışmalar ve edindiğimiz izlenim, yaptığımız ölçümlemeler bunu net olarak gösteriyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi noktasında da açık ara öndeyiz. Geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerde genelde birinciyle ikinci arasında bir iki puanlık farklar olmasına rağmen bu dönem yaptığımız değerlendirmeler ve ölçümlerde çok farklı önde olduğumuz görülüyor” dedi.

“ANTALYA HALKIN İKTİDARININ KURULMASINDA, EN BÜYÜK DESTEĞİ VE KATKIYI VERECEKTİR”

Başkan Nuri Cengiz, “Antalya halkın iktidarının kurulmasında, bu ülkeye baharın getirilmesinde en büyük desteği ve katkıyı verecektir. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine gidiyoruz. Burada tek adam rejimini yeniden güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüşü noktasında çok önemli bir sınav vereceğiz. Bugün iktidar sahipleri bakanları istifa etmeden milletvekili adayı olarak zaten devletin bütün kaynaklarını yöneten hükümetin yanlı, parti devleti anlayışıyla ve hatta şahsım devleti anlayışıyla kendi lehine kullandığı bütün imkanları bakanları aracılığıyla kullanmakla beraber; burada görüyoruz ki milletvekilleri ve milletvekili adayları ya da eski yöneticileri, belediye başkanları kamu personelini çağırıp, toplayıp; kamu personeline siyaset yaptırıyorlar” dedi.

“VATANDAŞIMIZ GÖZ ARDI EDİLMEYECEK”

Başkan Cengiz, “Atatürk Devlet Hastanesi’nde, eğitim araştırmada hastalar tedavi için sıra beklerken; iktidar sahipleri kendi siyasi emelleri doğrultusunda vatandaşın hizmete ulaşma noktasında ihtiyaçlarını göz ardı ederek toplantı yapıyorlar. 14 Mayıs’tan sonra da bizler itidalli davranmaya devam edeceğiz. Kesinlikle bu ülkeye barışı, huzuru ve kardeşliği getireceğiz. Biz kutlama, taşkınlık yapmayacağız. Kutlamayı bu ülkenin refahını artırarak, 13’üncü Cumhurbaşkanı’mızı da gerçek makamına Çankaya Köşkü’ne oturttuktan sonra bu ülkenin bütün sorunlarını çözecek bir yönetim anlayışıyla; en kısa sürede de güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme geçecek bir yönetim anlayışıyla bu ülkeye baharları getirip sonsuza dek Cumhuriyet’in payidar kalmasını sağlayacağız” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ”

Başkan Cengiz, “Bütün alanda ekiplerimiz, gençlerimiz, arkadaşlarımızla miting hazırlığındayız. Havalimanından buraya kadar normalde seçim yasakları başlamış olmasına rağmen, AKP’nin bayraklarının toplatılması kararının seçim kurulu tarafından alınmış olmasına rağmen süreci yavaşlatma noktasında bu saate kadar bayrakların toplatılmadığını gördük. Yeni toplanıyor. Biz her şeye rağmen asla provokasyona ve kışkırtmaya gelmeden toplumu huzursuz etmeden gelecek baharların, nasıl bir refahı ve huzuru, kardeşliği getireceğini hissettirmek açısından sayın genel başkanımızın izlediği strateji ve politikayı izleyerek Antalya’dan da örnek bir davranış sergileyerek Türkiye’ye örnek olacağız” diye konuştu.

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GÜLİZAR BİÇER KARACA'DAN GENÇLERE SANDIK ÇAĞRISI

GÜLİZAR BİÇER KARACA'DAN GENÇLERE SANDIK ÇAĞRISI