Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Baykal’dan Karaca iddiasına yanıt

Baykal’dan Karaca iddiasına yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, yaptığı yazılı açıklama ile ‘Korkmaz Karaca’ iddialarına yanıt verdi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Baykal’dan Karaca iddiasına yanıt

    CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Korkmaz Karaca iddialarına ilişkin avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Deniz Baykal, avukatı aracılığıyla Korkmaz Karaca iddialarıyla ilgili açıklamada iddiaları yalanlarken, kaset davasını işaret etti.

    Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Müvekkil Deniz Baykal'a ilişkin kamuoyunda 'Kaset-Kumpas Davası' olarak bilinen Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı görevlilerinden oluşan 171 Sanıklı davanın görüleceği ve Süleyman Özışık'ın da dinlenmesine karar verilen duruşma öncesi Sayın Deniz Baykal'la ilgili Korkmaz Karaca üzerinden birtakım sosyal medya paylaşımlarında bulunulmuştur.

    Müvekkil Sayın Deniz Baykal ile yapılan görüşmede;

    "Korkmaz Karaca'nın hiçbir zaman kendisinin danışmanlığını yapmadığını; Korkmaz Karaca'nın Antalya'da veya başka bir yerde hiçbir bayanı, kendisi ile bir araya getirip tanıştırmadığını, böyle bir olayın söz konusu olmadığını; Korkmaz Karaca'nın, kendisinin genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra ilk Kurultay'da Parti Meclisine girdiğini” ifade etmiştir.

    Sayın Deniz Baykal, uzun süre CHP Genel Başkanı olarak bu ülkeye hizmet etmiş, demokrasiye ve cumhuriyetin değerlerine inanmış, Atatürkçü ve üniter yapının vazgeçilmez bir savunucusudur.

    Bu aşamada, Deniz Baykal'a yapılan tüm saldırılar, Deniz Baykal'ın siyasi düşünce ve çizgisine yapılan ve bu düşünceyi yok etmeyi amaçlayan saldırılardan başka bir şey değildir.

    Bu saldırıları gerçekten anlamak isteyenler var ise, 11 yıldır yargılaması devam etmekte olan Kaset-Kumpas Davasını incelemelerini tavsiye ederiz.”

    Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Hukuku yerle bir ettiler’

‘Hukuku yerle bir ettiler’