Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Muratpaşa’ya istiyoruz” dedi ve ekledi; “25 bin CHP’liyi ikna etsek yeter”

AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Muratpaşa’ya istiyoruz” dedi ve ekledi; “25 bin CHP’liyi ikna etsek yeter”

24 Haziran Seçimlerini değerlendiren AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 27 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde de iddialı olduklarını söyledi. Taş, Muratpaşa ve Konyaaltı dışında 17 ilçede birinci olduklarını hatırlatarak, “MHP ile yaptığımız ittifakla ortak aday belirleyerek Muratpaşa’yı almak istiyoruz. Bunun için CHP’ye oy veren 25 bin kişiyi ikna etsek bize yeter” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Muratpaşa’ya istiyoruz” dedi ve ekledi; “25 bin CHP’liyi  ikna etsek yeter”


AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Atatürk Parkı içerisinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait EKDAĞ Tesisleri’nden düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran Seçimlerini değerlendirdi. Taş, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Atılgan ve Ayhan Ateş’in de katıldığı toplantıda hangi ilçelerde ne kadar oy aldıklarını tek tek açıkladı. Milletin hizmeti oy verdiğini kaydeden Taş, “Bu seçimde Antalya yüzde 35 taban oyumuz olduğunu gösterdik. Antalya artık kalemiz oldu” dedi.

 

EN ÇOK BİZ ÇALIŞTIK

Seçimde en çok çalışan partinin AKP olduğunu iddia eden Taş, “Antalya’nın 917 mahallesinin tamamını dolaştık. Hatta evleri bile tek tek gezdik. Sokakta sadece biz vardık. Bazı partiler doğru düzgün çalışmadı ama bir takım cemaatleri arkasına aldı ve yüzde 17 oy aldı. Bu seçimin kazanını Antalya'da yaşayan 2 milyon 800 bin olmuştur. Bu saatten sonra tüm insanlara hizmet edeceğiz. Verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Ama tüm sandıktan çıkan sonuçları da tek tek kontrol edeceğiz ve 5 buçuk puanlık kaybın nasıl olduğunu araştıracağız" dedi.

 

O BELEDİYELER İSTİYORUZ

Yerel seçimlerde MHP ile ittifak yapacakları kaydeden Taş, “Amacımız 27 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimi almak. Bunun için ilçelerde ve büyükşehir bazında MP ile ittifakımız olacak. Antalya’da da 19 ilçenin tamamını almak istiyoruz. Şuanda 12’si zaten elimizde diğerlerini de almak için çok iyi adaylarla seçime gireceğiz. Muratpaşa ve Konyaaltı dışında 17 ilçede birinciyiz. MHP ile yaptığımız ittifakla ortak aday belirleyerek Muratpaşa’yı almak istiyoruz. Bunun için CHP’ye oy veren 25 bin kişiyi ikna etsek bize yeter. Erken aday belirleyip hemen çalışmalara başlayacağız. Aynı şey Konyaaltı için de geçerli. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de ANAP’tan seçilmişti. Konyaaltı Belediyesi’ni de almak istiyoruz” diye konuştu.

 

BAKAN BEKLENTİMİZ VAR

Antalya olarak bakan ve bakan yardımcısı beklentileri olduğunu da hatırlatan Taş, şöyle devam etti: “Mayıs ayında yaptığımız görüşmelerde bakanlar konusunda sürprizler olacağı söylendi. Spor ve sanat dünyasından bakanlar olacağı kaydedildi. İyi bir spor adamı veya iyi bir teknik direktör Spor Bakanlığı'na, iyi bir ticaret odası başkanı Ekonomi Bakanlığı'na, ünlü bir sanatçı da Kültür Bakanı olabilir" Kubilay ELDEMİRCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da FETÖ operasyonu: 11 gözaltı

Antalya'da FETÖ operasyonu: 11 gözaltı