Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Sağlık Aile Hekimleri Büyük Ankara Mitingi'nde buluşacak!

Aile Hekimleri Büyük Ankara Mitingi'nde buluşacak!

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF), 19 Ekim'de Ankara'da bir miting düzenleyerek, aile hekimliği sistemiyle ilgili yaşanan sorunlara dikkat çekecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF), Çankaya’da düzenlediği "Aile Hekimliğinin Geleceği Çalıştayı" ile aile hekimliği sisteminde yaşanan sorunları masaya yatırdı.

AHEF Başkanı Türkü Yağmur Nehir, "Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği" taslağında yer alan düzenlemelerin bilimsel temellere dayanmadığını ve aile hekimleri için performansa dayalı bir kölelik sistemine dönüştüğünü savundu. Nehir, bu düzenlemelerin koruyucu sağlık hizmetlerinin amacına da aykırı olduğunu vurguladı.

"19 Ekim'de Ankara'da Birleşiyoruz"

Sağlıkta şiddetin önlenmesi için 10 haftadır "Karalar Bağladık" eylemini sürdüren aile hekimleri, bu mücadeleyi Ankara’da düzenleyecekleri mitingle taçlandırmayı hedefliyor. Nehir, “Onurumuz, anayasal haklarımız ve halkımızın sağlığı için 19 Ekim’de binlerce aile hekimi ve sağlık çalışanı ile Ankara’da buluşacağız” diyerek tüm meslektaşlarını ve halkı mitinge katılmaya davet etti.

Büyük Ankara Mitingi 19 Ekim'de Anıtpark'ta

AHEF Büyük Ankara Mitingi, 19 Ekim günü saat 13.00’te Anıtpark’ta gerçekleştirilecek ve Türkiye'nin dört bir yanından aile hekimleri ve sağlık çalışanları katılacak.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Bandırma'da mahkemeden satılık 83 m² daire

Balıkesir Bandırma'da mahkemeden satılık 83 m² daire