Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Yücesoy, meclise döndü

Yücesoy, meclise döndü

2 Eylül tarihinde gerçekleşen Muratpaşa Belediye Meclisi’nde devamsızlığı nedeniyle meclis üyeliğinden düşürülmesi için savunmasının alınmasına karar verilen Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Ömer Yücesoy, dün Meclis’e geldi. 26 Ağustos’ta partisi MHP’den i

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yücesoy, meclise döndü

2 Eylül tarihinde gerçekleşen Muratpaşa Belediye Meclisi’nde devamsızlığı nedeniyle meclis üyeliğinden düşürülmesi için savunmasının alınmasına karar verilen Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Ömer Yücesoy, dün Meclis’e geldi. 26 Ağustos’ta partisi MHP’den istifa ettiğini söyleyen Meclis Üyesi Yücesoy, artık bağımsız olarak devam edeceğini kaydetti.

 

30 Mart Yerel Seçimleri’nde MHP’den Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi seçilen ama meclisin açıldığı günden bu yana sadece 2 kez toplantıya katılan Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Ömer Yücesoy, uzun bir aradan dün meclisteydi. Yücesoy, Muratpaşa Belediyesi Eylül ayı devam meclisine bağımsız meclis üyesi olarak katıldı.

30 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra MHP Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen ama 17 ayda biri ilk oturum olmak üzere 2 kez toplantılara katılan Ömer Yücesoy, dün Muratpaşa Belediyesi Eylül Ayı devam meclisine bağımsız meclis üyesi olarak katıldı.

“ŞİMDİ Mİ AKILLARINA GELDİ”

MHP’nin tutarsız tavırları yüzünden istifa ettiğini söyleyen Yücesoy, bundan sonraki meclislere katılacağını ve hiçbir partiye geçmeyeceğini söyledi.  2 Eylül Salı günü gerçekleşen Muratpaşa Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında kendisi hakkında MHP İl Başkanı Adnan Kaya’nın meclis üyeliğinin düşürülmesi için meclise yazdığı dilekçe ile meclisin kendisi hakkında gerekli savunma alınmasına oyçokluğu ile kabul edilmesine ilişkin açıklama yapan Yücesoy, gerekli savunmayı yapacağını söyledi.  Yücesoy, “Bugüne kadar 16 meclise katılmadım ses çıkarmadılar da şimdi MHP’den istifa ettikten sonra mı benim savunmamın alınması akıllarına geldi’’dedi. DENİZ TOPKAYA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Sebep, AKP politikaları”

“Sebep, AKP politikaları”