Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Sendikalaşma hakkımız engellenemez!

Sendikalaşma hakkımız engellenemez!

Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (TEZ-KOOP-İş) Antalya Şubesi, bugün saat 11.00’de basın açıklaması yaparak, Erişim Çağrı Merkezi’nde yapılan sendikal mücadeleye destek verecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sendikalaşma hakkımız engellenemez!

TEZ-KOOP-İş Antalya Şubesi,  İstanbul, Eskişehir ve Ankara’da faaliyet gösteren İş Bankası’nın iştiraklerinden Erişim Çağrı Merkezi’nde bir süredir devam eden örgütlenme faaliyetine ilişkin açıklama yapacak. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada “Örgütlenmede son aşamaya geldiğimiz şu günlerde Erişim Çağrı Merkezi yöneticileri tarafından sendikalaşmayı engellemeye yönelik bir dizi girişimlerde bulunulmaktadır. Sendikamıza üye olan çağrı merkezi çalışanları istifaya zorlanmakta, işten çıkarılmakla tehdit edilmekte ve böylece çalışanlar üzerinde baskı oluşturulmaya çalışılmaktadır” denildi. 

SAAT 11.00’DE AÇIKLAMA

Konu ile ilgili işverenin tutumunu protesto etmek amacıyla İstanbul’da, Eskişehir’de, Ankara’da ve son olarak da İzmir’de basın açıklamaları yapıldığı belirtilen açıklamada bugün saat 11.00’de İş Bankası Muratpaşa Şubesi önünde açıklama yapılacağı kaydedildi.

Nizamettin ÖZMEN

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uygulamalı öfke kontrolü eğitimi

Uygulamalı öfke kontrolü eğitimi