Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber MURGEM ücreti belli oldu

MURGEM ücreti belli oldu

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Evi Merkezi’nde (MURGEM) eğitim bedeli dün meclis kararıyla onaylandı. Bu dönem verilecek olan eğitim, kırtasiye, soru bankası ve kitapçıkların karşılığında bir defaya mahsus olmak üzere kişi başı bin 250 TL ücret alınması oy

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MURGEM ücreti belli oldu

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Evi Merkezi’nde (MURGEM) eğitim bedeli dün meclis kararıyla onaylandı. Bu dönem verilecek olan eğitim, kırtasiye, soru bankası ve kitapçıkların karşılığında bir defaya mahsus olmak üzere kişi başı bin 250 TL ücret alınması oy çokluğu ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Songül Başkaya, bu ve tüm kararlara meclis dosyasının meclis üyelerine ulaştırılmaması nedeniyle çekimser oy kullandı.

Muratpaşa Belediyesi Eylül ayı devam meclisini dün meclis toplantı salonunda yaptı. Muratpaşa Belediyesi Gençlik Evi Merkezi’nde (MURGEM) bu eğitim döneminde, öğrencilere verilecek olan eğitim, kırtasiye, soru bankası ve kitapçıkların karşılığında bir defaya mahsus olmak üzere kişi başı bin 250 TL ücret alınması oy çokluğu ile kabul edildi. Büyükşehir ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Songül Başkaya, bu ve tüm kararlara meclis dosyasının meclis üyelerine ulaştırılmaması nedeniyle çekimser oy verdi.

“BAŞKAYA’DAN DOSYA ELEŞTİRİSİ”

Muratpaşa Belediyesi Eylül Ayı devam meclisinde gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Songül Başkaya, “Şahsım adına eleştirimi paylaşmak istiyorum. 2 gün önce yaptığımız meclis toplantısında devam meclisi yapılacağı açıklandı.  Ancak meclise geldikten sonra gündeme ulaşma imkânım oldu. Komisyon raporunu görme,  inceleme ve araştırma imkanı verilmedi. Bundan sonraki toplantılar için başkanımızdan, yazı işlerimizden, komisyonlardaki arkadaşlarımızdan şunu rica ediyorum önemle; Biz belediyemizin karar organıyız. İlçemizde çok önemli kararlara imza atıyoruz. Elbette ki sakıncalı kararlar alınacağına dair inancımız yoktur ama alınacak kararlarla ilgili olarak her bir meclis üyesi ile ilgili hukuki sorumluluklarımız olduğu için vicdanen de sorumluluğumuz olduğundan dolayı yeterli bilgilendirilme olanaklarına sahip olalım. En azından devam meclisinin yapılacağı günün sabahında fakes ya da elektronik posta olarak gündem, rapor ekleri ulaştırılabilirse daha sağlıklı kararlar alınacağına inanıyorum. Bu nedenle bugün toplantıdaki kararlara dair herhangi bir araştırma olanağım olmadığı için çekimser kalacağımı beyan ediyorum’’ dedi.  

MURGEM ÜCRETİ 1250 TL

Gündemin 4’üncü maddesinde yer alan Muratpaşa Belediyesi Gençlik Evi Merkezi (MURGEM) ücretlerine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde, üniversiteye hazırlık amacıyla açılması planlanan MURGEM adı altında yeni eğitim döneminde, öğrencilere verilecek olan eğitim, kırtasiye, soru bankası ve kitapçıkların karşılığında bir defaya mahsus olmak üzere kişi başı bin 250 TL ( 3 taksit olarak) ücretin alınmasına oy çokluğu ile kabul edildi.

NORM KADRO CETVELLERİ BELLİ OLDU

 2 Eylül’de gerçekleşen Muratpaşa Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen norm kadro değişiklikleri ile ilgili madde görüşüldü. İnsan kaynakları Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Muratpaşa Belediyesi’nde görev yapmakta olan ve genel idare hizmetleri sınıfı, avukatlık hizmetleri sınıfı, sağlık hizmetleri sınıfı, teknik hizmetler sınıfı ve yardımcı hizmetler sınıfında bulunan memur personellerin dolu kadrolarında yapılan değişiklik oy çokluğu ile kabul edildi. Ayrıca müdürlükler arası ödenek aktarımı yapıldı.

DENİZ TOPKAYA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya mimarları Antalya'da buluşuyor

Dünya mimarları Antalya'da buluşuyor