Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber ‘Lozan’ı eleştirmek haddin değil’

‘Lozan’ı eleştirmek haddin değil’

ASMO’nun milletvekili aday adayı üyeleri için düzenlediği tanıtım toplantısı gergin bir ortamda gerçekleşti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘Lozan’ı eleştirmek haddin değil’

 

 

‘Lozan’ı eleştirmek haddin değil’

 

ASMO’nun milletvekili aday adayı üyeleri için düzenlediği tanıtım toplantısı gergin bir ortamda gerçekleşti. AKP’li aday adayı Raziye Gök Aktaş’ın, “Lozan Barış Antlaşması’nın zaferini kutluyoruz fakat ülkemizde hala Lozan’ın hezimeti var” sözlerine CHP’li aday adayları Mustafa Erdem ve Mehmet Yılmaz, “Burası siyaset yapma yeri değil ve burada Lozan’ı konuşmak, eleştirmek kimsenin haddi değil” diyerek tepki gösterdi.

 

 

Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (ASMO) farklı partilerden milletvekili aday adayı olan üyelerini tanıtmak amacıyla düzenlediği basın toplantısı Lozan tartışmasına sahne oldu. Tanıtım toplantısının açılışında konuşan ASMO Başkanı Tevfik Fikret Erciyes, ASMO üyelerinden ilk defa bu kadar yoğun bir başvurunun olduğunu ve aday adaylarının öncelikle ülke sonra Antalya sonra meslek ve partilerini düşüneceklerini umut ettiğini söyledi. .

 

LOZAN TARTIŞMASI

Oda başkanının konuşmasının ardından sırayla söz alan adayları kendilerini tanıttı. Farklı partilerden katılım sağlayan aday adaylarının konuşmaları sırasında AKP Antalya Milletvekili aday adayı Raziye Gök Aktaş’ın “Lozan Barış Antlaşması’nın zaferini kutluyoruz fakat ülkemizde hala Lozan’ın hezimeti var” sözleri CHP’li Antalya Milletvekili aday adayı Mehmet Yılmaz ve Mustafa Erdem’in tepkisine yol açtı. Aktaş’ın sözlerine karşı Mustafa Erdem, “Burası siyaset yapma yeri değil ve burada Lozan’ı konuşmak, eleştirmek kimsenin haddi değil” diyerek tepki gösterdi. Büyüyen tartışma ASMO Başkanı Erciyes’in müdahalesi ile son buldu. TUĞÇE SARAÇ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haberal, Habalı çıktı

Haberal, Habalı çıktı