Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber CHP’de hızlı kongre

CHP’de hızlı kongre

25 Kasım Pazar günü başlayan CHP ilçe kongreleri 10 Aralık Pazar günü Döşemealtı İlçe Başkanlığı seçimi ile sona erecek. 15 Günde, 19 ilçe kongresi yapılacak. Sadece 9 Aralık’ta 5 büyük ilçenin kongresi gerçekleşecek.

5 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’de hızlı kongre



25 Kasım Pazar günü başlayan CHP ilçe kongreleri  10 Aralık Pazar günü Döşemealtı İlçe Başkanlığı seçimi ile sona erecek. 15 Günde, 19 ilçe kongresi yapılacak. Sadece 9 Aralık’ta 5 büyük ilçenin kongresi gerçekleşecek.

Antalya’da kongre süreci devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 19 ilçesinin 4’ünün ilçe kongreleri tamamlandı. Finike’de İlçe Başkanı Okan Tanır tek adaylı seçimde başkan olurken, Aksu’da da mevcut Başkan Kenan Yıldız seçildi.

İlk kongresi Finike İlçesi’nde 25 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen CHP’de bugün Serik İlçe Kongresi yapılacak. Kongreler 10 Aralık Pazar günü Döşemealtı İlçe Başkanlığı seçimi ile sona erecek. 15 Günde, 19 ilçe kongresi yapılacak.

SERİK KONGRESİ BUGÜN

CHP Finike İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Okan Tanır tek aday olarak girdiği yarışta yeniden başkan seçildi. 29 Kasım Salı günü yapılan Aksu Kongresi’nde ise mevcut Başkan Kenan Yıldız ile Akif Cirit’in aday olduğu yarışta Başkan Yıldız yeniden delegelerin oyunu alarak başkan seçildi. Bugün ise CHP Serik İlçe Kongresi yapılacak. Mevcut Başkan Osman Demiroğlu aday olmazken CHP Serik ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Faik Çıtak ve Serik Belediye Meclis Üyesi Abdullah Akbaba olmak üzere 2 aday yarışacak. Serik İlçe Kongresi’nde 282 delege oy kullanacak ve seçim sonucunda 28 il delegesi belirlenecek.

YARIN KUMLUCA KONGRESİ

CHP Kumluca İlçe Kongre seçimi 2 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Günay Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. 175 delegenin oy kullanacağı seçimde mevcut Başkan Kemal Bilal Öner yeniden aday olduğunu belirtti. Öner, şuanda kendisi dışında aday olarak resmi bir açıklama yapılmadığını dile getirdi. Öner, kongre sonucunda 16 il delegesi seçileceğini söyledi.

DEMRE İLÇE KONGRESİ 4 ARALIK’TA  

4 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’te Selçuklar Restoran’da CHP Demre İlçe Kongre seçimi yapılacak. Kongrede mevcut başkan Mustafa Caner ile Mehmet Özdemir olmak 2 aday yarışacak. 73 delegenin oy kullanacağı seçimde 6 il delegesi seçilecek.

CHP GAZİPAŞA İLÇE KONGRE SEÇİMİ

5 Aralık Salı günü saat 10.00’da Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde CHP Gazipaşa İlçe Kongre seçimi yapılacak. Mevcut Başkan Ömer Güven yeniden aday olurken kendi dışında bir adayın şuana kadar açıklama yapmadığını belirtti. Kongrede 173 delege oy kullanacak ve kongrede 14 il delegesi belirlenecek.

CHP KORKUTELİ İLÇE KONGRE SEÇİMİ

6 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da Korkuteli Belediye Düğün Salonu’nda CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı seçimi yapılacak. Mevcut Başkan Mehmet Küçükkavukçu aday olmazken Küçükkavukçu’nun yönetimindeki Yıldıray Çıldır tek aday olarak başkanlık seçimine gidecek. Kongrede 145 delege oy kullanacak ve kongrede 11 il delegesi belirlenecek.

ELMALI, GÜNDOĞMUŞ AYNI GÜN

7 Aralık Perşembe CHP Elmalı ve Gündoğmuş İlçe Kongre seçimleri gerçekleştirilecek. CHP Gündoğmuş İlçe Kongresi saat 10.00’da ilçe binasında yapılacak. 61 Delegenin oy kullanacağı seçimde 5 il delegesi belirlenecek. Mevcut Başkan Şakir Özdemir başkanlık için kendinin aday olduğunu belirterek, şuana kadar kendilerine gelen herhangi bir adaylık açıklaması olmadığını söyledi. CHP Elmalı İlçe Kongresi saat 11.00’de Elmalı Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda yapılacak. Mevcut Başkan Şakir Aydın kongrede yeniden aday olduğunu ve şuana kadar kendilerine ulaşan yeni bir adayın olmadığını belirtti. Aydın, kongrede 143 delegenin oy kullanacağını 10 il delegesinin belirleneceğini söyledi.

CHP KAŞ İLÇE KONGRE SEÇİMİ

8 Aralık Cuma günü saat 13.30’da Kaş Çerçiler Düğün Salonu’nda Kaş İlçe Kongre seçimi yapılacak. Mevcut Başkan Ulaş Akbaş’ın şimdilik tek aday olarak göründüğü seçimde 88 delege il kullanacak seçim sonucunda 16 il delegesi belirlenecek.

5 BÜYÜK İLÇE 9 ARALIK’TA

9 Aralık Cumartesi günü ise nüfus ve delege sayısı olarak en büyük ilçeler olan Manavgat, Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Alanya’nın kongreleri gerçekleştirilecek.

53 DELEGE MANAVGAT’IN

Manavgat İlçe Kongresi saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Aliye Coşar kendisinin yeniden aday olduğunu ve şuana kadar adaylık için resmi bir açıklama yapılmadığını dile getirdi. Kongrede 418 delege oy kullanacak ve seçim sonucunda 53 il delegesi belirlenecek.

59 DELEGE KONYAALTI’NIN

Konyaaltı İlçe Kongresi 9 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de Konyaaltı Fuar Merkezi’nde yapılacak. 416 delegenin oy kullanacağı 59 il delegesinin belirleneceği seçimde Eczacı Emrah Kıvanç Mısırlıoğlu ile CHP Konyaaltı Meclis Üyesi Onur Duruk olmak üzere 2 aday yarışacak. Mevcut Başkan İlhan Buğdaycı ise bu seçimde aday olmayacak.

99 DELEGE KEPEZ’İN

CHP Kepez İlçe Kongre 9 Aralık Cumartesi günü seçimi saat 10.00’da Sine Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. 417 delegenin oy kullanacağı seçimde 99 il delegesi belirlenecek. Mevcut Başkan Garip Erdoğan ilçe kongresinde aday olmazken şimdilik Aziz Ergen, Deniz Demiröz, CHP Kepez Meclis Üyesi Servet Yıldız olmak üzere 3 aday başkanlık için yarışacak.

178 DELEGE MURATPAŞA’NIN

CHP Muratpaşa İlçe Kongresi 9 Aralık Cumartesi Günü saat 10.00’da Çağlayan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Ahmet Kumbul kongrede aday olmazken, Hasan Şahin ve Altan Kızıltan (başkan adayları Hasan Öder ve Ali Gülkanat ile birleşti) olarak seçime gidecek. Kongrede 417 delege oy kullanacak. Seçim sonucunda 178 il delegesi belirlenecek.

47 DELEGE ALANYA’NIN

CHP Alanya İlçe Kongre seçimi 9 Aralık Cumartesi Günü Alanya Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da yapılacak. Kongrede mevcut Başkan Ali Takavut ve Mehmet Can Karagöz olmak üzere şimdilik 2 aday yarışacak. 417 delegenin oy kullanacağı seçim sonucunda 47 il delegesi seçilecek.

10 ARALIK’TA DÖŞEMEALTI

10 Aralık Pazar günü saat 11.00’de Döşemealtı Düğün Salonu’nda Döşemealtı İlçe Kongresi gerçekleştirilecek. Kongrede 140 delege oy kullanacak ve seçim sonucunda 13 il delegesi belirlenecek. Mevcut Başkan Zekeriya Altun henüz kongre için bir aday belirlenmediğini ama seçime tek aday gidileceğini söyledi.

DENİZ TOPKAYA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demircioğlu ve Göğüş  koltuklarında kaldı!

Demircioğlu ve Göğüş koltuklarında kaldı!