Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Bursa'da Eğitim Uçağı düştü: İki Pilot Hayatını Kaybetti

Bursa'da Eğitim Uçağı düştü: İki Pilot Hayatını Kaybetti

Bursa Yenişehir Havalimanı'nda sabah saatlerinde meydana gelen uçak kazasında eğitim uçağı düştü. Kazada, uçakta bulHABER MERunan iki pilot yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bursa'da Eğitim Uçağı düştü: İki Pilot Hayatını Kaybetti
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Bursa’nın Yenişehir Havalimanı'nda sabah saatlerinde üzücü bir uçak kazası meydana geldi. Saat 08.10 sıralarında Fenix Uçuş Okulu’na ait, TC-UDI tescilli Aquila A 210 tipi iki kişilik eğitim uçağı, havalimanının apronuna düştü. Kazanın ardından hemen olay yerine sağlık ekipleri, ARFF (Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Ekibi) ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

İki pilot hayatını kaybetti

Kazanın ardından yapılan ilk incelemelerde, uçakta bulunan iki pilotun da yaşamını yitirdiği bildirildi. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri pilotların hayatını kaybettiğini doğruladı. Kazanın kesin nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fenix Uçuş Okulu’na ait uçak düştü

Düşen uçağın, Fenix Uçuş Okulu'na ait olduğu ve TC-UDI tescilli bir Aquila A 210 tipi eğitim uçağı olduğu belirtildi. Kazanın ardından havalimanında uçuş eğitimlerine bir süre ara verildiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da aşırı sıcaklar ceviz üretimini tehdit ediyor

Adana'da aşırı sıcaklar ceviz üretimini tehdit ediyor