Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber 1 ayda 3. ölüm!

1 ayda 3. ölüm!

Akdeniz Üniversitesi kampüsündeki Bezm-i Alem Valide Sultan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu’nda kalan ve 11 Mayıs’ta intihar ettiği iddia edilen öğrenci Halil Gülçan’ın ardından aynı kampüs içindeki Elmalılı Hamdi Yazır Öğrenci Yurdu’nda 23 Mayıs’ta Muhammet Emre Kandemir’in intihar haberi gelmişti. 10 Haziran’da ise bir öğrencinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1 ayda 3. ölüm!

Mayıs ayında iki öğrencinin şüpheli ölümünün ardından kampüs yurdunda üçüncü ölüm haberi geldi. Akdeniz Üniversitesi Elmalılı Hamdi Yazır Öğrenci Yurdu’nda 10 Haziran Cuma sabah saat 05.00 sularında Turizm Rehberliği ikinci sınıf öğrencisi Muhammed Kaya’nın (21) yurdun bahçesinde cansız bedeni bulundu.

TELEFONU SİLİNMİŞ

Toplamda 260 güvenlik personelinin olduğu öğrenilen Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’nde iddiaya göre, yurdun bahçesinde cansız bedeni bulunan Turizm Rehberliği ikinci sınıf öğrencisi Muhammed Kaya’nın gayet sevecen ve neşeli, gelecek planlarını çevresi ile paylaşan biri olduğu, herhangi bir kişi ile husumeti olmadığı ve yeni bir işe girdiği belirtildi. İddiaya göre 5‘inci kattan düştüğü söylenen Kaya’nın kampüs içerisinde kaldığı yurdun camlarının tam olarak değil yarım olarak açıldığı edinilen bilgiler arasında. Ayrıca Kaya’nın cüzdanının boş ve telefonundaki bilgilerin ise silindiği iddia edildi.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı yurtta olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme başlattığı, yurttaki güvenlik kamerasının incelenmeye alındığı öğrenildi. Üniversiteden ise olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Stajyer/ARDA KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demir ve hırdavat malzemeleri satın alınacaktır

Demir ve hırdavat malzemeleri satın alınacaktır