Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Yasemin Şefkatli Sağlık Sorunlarıyla Mücadele Ediyor

Yasemin Şefkatli Sağlık Sorunlarıyla Mücadele Ediyor

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını endişelendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yasemin Şefkatli Sağlık Sorunlarıyla Mücadele Ediyor
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını endişelendirdi. Şefkatli, stresten kaynaklı bazı sağlık sorunları yaşadığını duyurdu.

Yasemin Şefkatli’nin Sağlık Durumu

Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz aylarda ikizlerini dünyaya getirdi. Emir ve Ayel adını verdiği ikizleriyle sık sık paylaşım yapan Şefkatli, bu defa kendisiyle ilgili bir sorundan bahsetti. Oğlunun kalbinde yaşadığı sorun ve hamilelik süreci bir hayli stresli geçen Şefkatli, yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetti.

Stresle Mücadele

Şefkatli, yaşadıklarının stresle bağlantılı olduğunu ve artık daha rahat bir yaşam sürmek istediğini belirtti. Bu durum, hayranları arasında endişe yarattı.

İkizlerle Mutlu Anlar

Buna rağmen, Şefkatli’nin ikizleriyle olan mutlu anlarına dair paylaşımları devam ediyor. Günden güne büyüyen oğullarının emekleme çabasını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, “Ha gayret ha gayret” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Karma Resim Sergisi Açıldı

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Karma Resim Sergisi Açıldı