Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti ne? Güzel oyuncu açıkladı

Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti ne? Güzel oyuncu açıkladı

Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile evliliğinden bir bebek bekliyor. Hamilelik haberini sevenleriyle paylaşan oyuncu şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti ne? Güzel oyuncu açıkladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Neslihan Atagül, İtalya'da katıldığı bir programda bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Aşkları sette başladı

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, 2016 yılında meslektaşı Kadir Doğulu ile evlenerek mutluluğa adım attı. İkili arasındaki aşk, birlikte rol aldıkları Fatih Harbiye dizisinin setinde başlamıştı. Geçtiğimiz dönemde gelen müjdeli haberle birlikte çiftin ilk bebeklerini bekledikleri öğrenildi. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin mutlu evlilikleri, hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Hamilelik Haberini sosyal medyada Paylaşmıştı

Atagül, hamilelik haberini duyurduğunda şu sözlerle mutluluğunu dile getirmişti: "Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz. Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz. Hem de çok! Eşimle, ailemle, heyecanla ve hasretle beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz. Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız!"

Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti ne?

Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde İtalya'da katıldığı Verissimo programında bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Ünlü çiftin beklediği bebek erkek. Atagül'ün açıklamaları, hayranları arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin, oğulları için büyük bir heyecan içinde oldukları biliniyor. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, bebeklerinin doğumu için hazırlıklarını sürdürüyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oba Makarna fabrikasındaki patlamaya ilişkin Vali'den ilk açıklama

Oba Makarna fabrikasındaki patlamaya ilişkin Vali'den ilk açıklama