Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Haluk Levent Marmara Park AVM'de hayranlarıyla buluştu

Haluk Levent Marmara Park AVM'de hayranlarıyla buluştu

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Marmara Park AVM'de 12. yıl kutlamaları için sahne aldı. Kaçış Şarkısı ile başlayan konserde 9 kişilik orkestra eşlik etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haluk Levent Marmara Park AVM'de hayranlarıyla buluştu
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Marmara Park AVM'nin 12. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte sevenleriyle buluştu. Konser, Levent'in sevilen şarkılarıyla dolu bir performans sergilemesiyle büyük ilgi gördü.

Levent, Kaçış Şarkısıyla Konserine Başladı

AVM'nin çatı katındaki etkinlik alanında sahne alan Haluk Levent, konserine "Kaçış" şarkısıyla başladı ve hayranlarını coşturmayı başardı. Levent'in 9 kişilik orkestrayla verdiği konser, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Şarkıcının seslendirdiği parçalar dinleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Levent, Sevilen Şarkılarını Ardı Ardına Söyledi

Gece boyunca "Zifiri", "Deliler", "Deniz Üstü Köpürür", "Estarabim", "Yollarda Bulurum Seni", "Akdeniz Akşamları", "Anlasana" ve "Zor Aşk" gibi hit şarkılarını seslendiren Haluk Levent, seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

İzmir Marşı ile Konser Son Buldu

Levent, konserini coşkulu bir şekilde seslendirdiği "İzmir Marşı" ile noktaladı. Dinleyiciler, Levent'e eşlik etmek için şarkının sözlerini bir ağızdan söyledi ve dans etti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa İstanbul'da 3 hisse yatırımcısına kazandırdı

Borsa İstanbul'da 3 hisse yatırımcısına kazandırdı