Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Heyecan Dorukta! Bahar Dizisinin Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Heyecan Dorukta! Bahar Dizisinin Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

"Popüler dizi "Bahar"ın ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Bahar'ın yeni sezonunda heyecan dorukta. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Heyecan Dorukta! Bahar Dizisinin Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Popüler dizi "Bahar", ikinci sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı dizinin yeni sezon fragmanı izleyiciyle buluştu.

Bahar’ın İkinci Sezonu Büyük Merak Uyandırıyor

MF Yapım imzası taşıyan ve Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerini paylaştığı sevilen dizi “Bahar”, ikinci sezon fragmanını yayınladı. İzleyicilere duygusal anlar yaşatan fragmanda, Bahar’ın “İkinci baharımın bana getireceği her şeye hazırım” sözleri dikkat çekti. Dizinin yeni sezonu, Bahar’ın hayatında yeni bir dönemin başladığını müjdeliyor.

Yeni Sezon Afişi Yayınlandı

Dizinin yeni sezonu için hazırlanan afiş de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Demet Evgar’ın yer aldığı afiş, izleyicilere yeni sezonda Bahar’ın hayatında büyük değişiklikler olacağının sinyallerini veriyor. Bahar’ın zorluklarla dolu mücadelesi devam ederken, dizide yeni karakterler de hikayeye dahil olacak.

Kadroda Yeni İsimler: Büşra Pekin ve Elçin Afacan

Yeni sezonda, Büşra Pekin "Süreyya" karakteriyle, Elçin Afacan ise "Eylem" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin geniş kadrosunda ayrıca Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Hasan Şahintürk, Hatice Aslan gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Sezon Finalinde Neler Oldu?

Geçtiğimiz sezon finalinde Bahar ve Timur’un mahkemesinde beklenmedik bir delil tüm dengeleri altüst etmişti. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı ise açığa çıkmış ve Timur, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalmıştı. Nevra’nın gizemli geçmişi, Bahar ve Timur'un ilişkisini büyük bir sınava sokarken, Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getiren sürpriz gelişme de dizinin hayranlarını merakta bırakmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manchester United Southampton'u Mağlup Ederek 3 Puana Ulaştı

Manchester United Southampton'u Mağlup Ederek 3 Puana Ulaştı