Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Bahar Dizisinin İsmi Değişti: Yeni Sezonda Neler Olacak?

Bahar Dizisinin İsmi Değişti: Yeni Sezonda Neler Olacak?

Reyting rekorları kıran “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin adı, ikinci sezonda “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” olarak değiştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahar Dizisinin İsmi Değişti: Yeni Sezonda Neler Olacak?
KAYNAK: Haber Merkezi

Reyting rekorları kıran “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin adı, ikinci sezonda “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” olarak değiştirildi. Dizinin yeni sezon afişi ise Bahar’ın kucağındaki bebeklerle sosyal medyada büyük merak uyandırdı.

Bahar Dizisi Yeni İsmiyle Dönüyor

Sevilen dizi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?”, ikinci sezonda isim değişikliğine giderek, yeni sezona “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” adıyla devam edecek. Dizinin yeni sezon tanıtımında Bahar’ın “Yeni Hayatıma Merhaba” partisinde yaşanan eğlenceli anlar dikkat çekerken, izleyiciler Bahar’ın hayatındaki yeni gelişmeleri merakla bekliyor.

Çekişmeler ve Yeni Karakterler Heyecan Uyandırıyor

Tanıtımda Bahar ve Timur arasındaki çekişmenin devam edeceğine dair sinyaller verilirken, diziye katılan yeni karakter başhekim Süreyya’nın (Büşra Pekin) hikayeyi nasıl etkileyeceği de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Süreyya’nın hastaneye bomba gibi gelişi, gelecek bölümlerde yaşanacak heyecanlı gelişmelere işaret ediyor.

Afişteki Bebekler Merak Konusu

Dizinin yeni sezonu için hazırlanan afiş, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Afişte Bahar’ın kucağındaki bebekler büyük bir gizem yaratırken, izleyiciler Bahar’ın hayatındaki bu yeni detayın diziyi nasıl etkileyeceğini şimdiden tartışmaya başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'ın İlk Macar Futbolcusu Roland Sallai Oldu

Galatasaray'ın İlk Macar Futbolcusu Roland Sallai Oldu