Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Kızılcık Şerbeti'nde Afiş Krizi: "Saygı Kıtlığı" Tepkisi!

Kızılcık Şerbeti'nde Afiş Krizi: "Saygı Kıtlığı" Tepkisi!

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonuyla ekranlara döndü. Ancak dizinin üçüncü sezonu öncesinde, oyuncu kadrosunda beklenmedik bir afiş krizi yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti'nde Afiş Krizi: "Saygı Kıtlığı" Tepkisi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonuyla ekranlara döndü. Ancak dizinin üçüncü sezonu öncesinde, oyuncu kadrosunda beklenmedik bir afiş krizi yaşandı. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu ve Sibel Taşçıoğlu gibi yıldızların başrolde olduğu dizide, afişle ilgili tartışmalar alevlendi.

Kaan Taşaner'e Afişte Yer Verilmedi

İkinci sezonun ortasında Giray karakteriyle kadroya dahil olan başarılı oyuncu Kaan Taşaner, yeni sezonun afişinde yer almadı. Bu durum, hem Taşaner’in hem de sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Oysa ki diziye yeni katılan Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik gibi isimler afişte öne çıkarken, Taşaner’in yokluğu dikkat çekti.

Taşaner'den Sert Mesaj: "Saygı Kıtlığı"

Afişin yayınlanmasının ardından Kaan Taşaner, Instagram hesabından oldukça duygusal bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, "Saygının yokluğu, hakarete nazaran az saldırgan olsa da aynı derecede yaralayıcıdır" ifadelerine yer veren Taşaner, toplumda bazı kişilere gösterilen saygısızlığı eleştirdi.

"Bir insanın varlığını tanımamak ve onu yok saymak, toplumda ciddi bir saygı kıtlığı yaratır. Oysa saygının maliyeti yoktur, bu kıtlık insan yapımıdır", diye ekleyen oyuncu, bu durumun sadece bir bireye değil, tüm topluma zarar verdiğini vurguladı.

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüyor

Taşaner’in bu paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, dizinin yeni sezon afişini "özensiz" bulduğunu ve Taşaner’e yapılan bu durumu "saygısızlık" olarak değerlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oranlar güncelledi: 1 Milyon TL'nin aylık net getirisi kadar oldu?

Oranlar güncelledi: 1 Milyon TL'nin aylık net getirisi kadar oldu?