Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Yasemin Şefkatli, Ameliyat Olan Oğlunun Durumunu Açıkladı

Yasemin Şefkatli, Ameliyat Olan Oğlunun Durumunu Açıkladı

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, aşkını Yasemin Şefkatli’de buldu. İkili, Zincirlikuyu’da bir otelde görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yasemin Şefkatli, Ameliyat Olan Oğlunun Durumunu Açıkladı
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, aşkını Yasemin Şefkatli’de buldu. İkili, Zincirlikuyu’da bir otelde görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Evliliklerinin ardından kısa bir süre geçtikten sonra Yasemin Şefkatli, ikiz bebeklerini 22 Ocak’ta kucağına aldı.

İkizlerden İbrahim Ayel’in Sağlık Durumu

Ancak ikizlerden İbrahim Ayel, kalbindeki bir sorun nedeniyle ameliyata alındı. Yasemin Şefkatli, son paylaşımında “Tünaydın. Emirikoy’la Ayel’i bekliyoruz. Siz napıyorsunuz?” notunu düştü.

Yasemin Şefkatli’den Oğlunun Durumu Hakkında Açıklama

Takipçilerinden Yasemin Şefkatli’ye yorumlar yağdı. Şefkatli, daha sonra bebeğinin durumunu soranlara cevap verdi. Güzel isim paylaşımına, “Ayel’i merak edip yazan çok kişi var. Çok şanslı bu bebiş hem de çok güçlü. Her şey yolunda ve evine gelmesine az kaldı” dedi. Bu açıklama, İbrahim Ayel’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve yakında evine döneceğini gösteriyor. Bu, Yasemin Şefkatli ve ailesi için sevindirici bir haber.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyük Maç Öncesi Beşiktaş'a Kötü Haber

Büyük Maç Öncesi Beşiktaş'a Kötü Haber