Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin MasterChef'te 3. Dokunulmazlık Oyunu:13 Eylül Eleme Adayları Kim Oldu?

MasterChef'te 3. Dokunulmazlık Oyunu:13 Eylül Eleme Adayları Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında Mavi Takım, Meksika sokak lezzetlerini hazırlayarak üçüncü dokunulmazlık oyununu kazandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef'te 3. Dokunulmazlık Oyunu:13 Eylül Eleme Adayları Kim Oldu?
KAYNAK: Haber Merkezi

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Kırmızı ve mavi takımlar arasındaki yarışta iki isim daha eleme potasına girdi. Peki, 13 Eylül Cuma günü yapılan dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve 5. ile 6. eleme adayı kimler oldu? İşte detaylar...

3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2024'te haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu, 13 Eylül Cuma akşamı gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takımlar bu kez Meksika sokak lezzetlerini hazırladı. Son oyunda takımlar, ikili gruplar halinde yarıştı.

Mavi Takım, hazırladıkları beş yemekten üçünde başarı elde ederek üçüncü dokunulmazlık oyununu da kazandı. Böylece haftayı 3-0’lık galibiyetle tamamlayan mavi ekip, günün finalini de 5-0'lık zaferle yaptı.

Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Kırmızı takımın üçüncü dokunulmazlığı da kaybetmesiyle, iki yeni eleme adayı daha belirlendi. Daha önceki oyunlarda eleme potasına giren Ayşe, Beril, Akın ve Nevzat’ın ardından, kırmızı takımdan iki isim daha eleme potasına eklendi.

Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Kırmızı takımın kaybetmesiyle, potaya girmeyen yarışmacılar arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Kerem, Muratcan, Semih, Erim, Kaan ve Ezgi bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Yarışmacılar bu aşamada "sıfır atık" konseptiyle yaratıcı tabaklar hazırladı.

Son üçe kalan Erim, Muratcan ve Kerem arasından bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Muratcan oldu.

5. ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Muratcan, eleme potasına Kaan'ı gönderdi ve 5. eleme adayı belli oldu. Ardından yapılan oylama sonucunda Erim, 6. eleme adayı olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Sivasspor Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?