Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Serenay Sarıkaya'dan Evlilik Sorularına Yanıt! Bakın Ne Dedi?

Serenay Sarıkaya'dan Evlilik Sorularına Yanıt! Bakın Ne Dedi?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Evlilik düşüncesinin henüz olmadığını belirten Sarıkaya, daha neler söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Serenay Sarıkaya'dan Evlilik Sorularına Yanıt! Bakın Ne Dedi?
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile olan ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Evlilik sorularına ise “Henüz böyle bir düşüncemiz yok” diyerek yanıt veren Sarıkaya, muhabirlerin projelerine dair sorularını da yanıtladı. İşte detaylar...

"Evlilik İçin Çok Erken"

Serenay Sarıkaya, bir süredir aşk yaşadığı Mert Demir ile ilişkilerinin sorunsuz devam ettiğini belirterek, "Şu an her şey yolunda" dedi. Ancak evlilikle ilgili sorulara, "Bu konular için çok erken. Henüz böyle bir düşünce içerisinde değiliz" diyerek, evliliğin şimdilik gündemlerinde olmadığını ifade etti.

Yeni Proje Sinyalleri

Sanat dünyasının önemli etkinliklerinden biri olan "Georg Baselitz: Son On Yıl" sergisinin açılışında konuşan Serenay Sarıkaya, şu sıralar tatilde olduğunu ve yeni projeler için çalışmalar yapacağını belirtti. Ancak, televizyon dizisi projelerinin şimdilik olmadığını da ekledi. Sarıkaya, bu açıklamasıyla hayranlarının beklediği ekran projeleri için bir süre daha beklemeleri gerektiğini vurguladı.

"Gardırobunuz Ortak mı?"

Serenay Sarıkaya’nın serginin açılışına takım elbiseyle katılması sosyal medyada dikkat çekti. Takipçileri, Sarıkaya’nın tarzını şarkıcı Mert Demir’in stiline benzeterek “Gardırobunuz ortak mı?” esprileriyle ünlü oyuncuya takıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsunspor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Samsunspor Konyaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?