Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'den Eleştirilere Sert Yanıt!

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'den Eleştirilere Sert Yanıt!

Miss Turkey 2024 yarışmasının kazananı İdil Bilgen, yarışmanın ardından sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.İdil Bilgen'den Eleştirilere Sert Yanıt geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'den Eleştirilere Sert Yanıt!
KAYNAK: Haber Merkezi

Miss Turkey 2024 yarışmasının kazananı İdil Bilgen, yarışmanın ardından sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bilgen’in birinci seçilmesi bazı kesimler tarafından eleştirilirken, ünlü güzel bu yorumlara sert yanıtlar verdi.

Torpil İddiaları Gündeme Geldi

İdil Bilgen'in, Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen'in kızı olması nedeniyle torpille birinci seçildiği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişi Bilgen’i hedef aldı.

"Yorumları Hiç Önemsemiyorum"

Eleştirilerin ardından Çağla Şikel'in programına konuk olan İdil Bilgen, kendisi hakkında yapılan yorumlara şu sözlerle cevap verdi:

"Ben bir Türk kadınıyım. Türk Cumhuriyetimizi temsil etmek için bu unvanı aldım ve bununla gurur duyuyorum. Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi çok daha önemli sorunlar varken, bana yönelik yapılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlarımız var. Yorumları hiç önemsemiyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alfa Romeo'nun "Junior" Modeli Türkiye'de Satışa Çıktı

Alfa Romeo'nun "Junior" Modeli Türkiye'de Satışa Çıktı