Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Teşkilat David Hartley Kimdir? Levent Can'ın Hayat Verdiği David Karakteri Gücün ve Kötülüğün Simgesi

Teşkilat David Hartley Kimdir? Levent Can'ın Hayat Verdiği David Karakteri Gücün ve Kötülüğün Simgesi

Teşkilat David Hartley Kimdir? Teşkilat dizisinde David Hartley karakteri, başarılı oyuncu Levent Can tarafından canlandırılmaktadır. 23 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul'da doğan Levent Can, son dönemde Kurtlar Vadisi Pusu, İçerde, ve Arıza gibi dizilerde kötü rollerde yer almış bir oyuncudur. David Hartley, Amerikan İstihbarat Ajansı CIA'nın Türkiye ve Ortadoğu'dan sorumlu İstasyon Şefi olarak dizide yer almakta ve kötü adam olarak tanımlanmaktadır. Bu yazıda, David Hartley karakteri ve Levent Can hakkında detaylı bilgiler sunulmuştur.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Teşkilat David Hartley Kimdir? Levent Can'ın Hayat Verdiği David Karakteri Gücün ve Kötülüğün Simgesi

Teşkilat David Kimdir?

David Hartley, Amerikalı bir diplomat görünümünde Türkiye’ye girip çıkmakta ve CIA adına çalışmalar yürütmektedir. Ancak, aslında acımasız bir terör mensubu ve yönetici olan David Hartley, istihbarat dünyasında birçok karanlık işin başında yer almaktadır. Hartley, hem diplomatik hem de yer altı dünyasında etki alanı olan bir karakterdir.

Teşkilat David Hartley Kızı

Dizide David Hartley karakterinin bir kızı olup olmadığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Karakterin kişisel hayatıyla ilgili ayrıntılar oldukça sınırlıdır ve daha çok kötü işlerdeki rolü ve etki alanı üzerinde durulmuştur.

Teşkilat David Hartley Öldü Mü?

Şu ana kadar dizinin bölümlerinde David Hartley'in ölümüyle ilgili bir bilgi yer almamaktadır. Karakterin akıbeti, dizinin ilerleyen bölümlerinde netlik kazanacaktır ve izleyiciler Hartley’in tehlikeli oyunlarının nasıl son bulacağını beklemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teşkilat Çetin Kimdir? İyilik ve Kötülüğün Eşiğinde Bir Baba ve Başarılı Çetin Karakteri

Teşkilat Çetin Kimdir? İyilik ve Kötülüğün Eşiğinde Bir Baba ve Başarılı Çetin Karakteri