Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Simge Sağın'ın Konserinde Şok Olay: Yüzüne Telefon Fırlatıldı

Simge Sağın'ın Konserinde Şok Olay: Yüzüne Telefon Fırlatıldı

Gaziantep'te konser verirken sahnede çiçek ve telefon saldırısına uğrayan ünlü şarkıcı Simge Sağın, tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Gaziantep'te düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında sahneye çıkan ünlü şarkıcı Simge Sağın, konseri sırasında beklenmedik bir olayla karşılaştı.

Sahnede Çiçek ve Telefon Şoku

Konserin ortasında, sahneye seyircilerden biri tarafından önce bir demet çiçek, ardından ise bir telefon fırlatıldı. Simge Sağın, yüzüne çiçek isabet ettikten sonra telefonun gelmesiyle şok yaşadı.

Simge Sağın'dan Tepki

Sahnedeki bu saldırı karşısında neye uğradığını şaşıran Simge Sağın, tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Şarkıcı, "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi? Bunu yapan kişiyi gerçekten kınıyorum. Ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle para kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir kişi telefon atıyor. Gerçekten ayıp!" şeklinde konuştu.

Simge Sağın Kimdir?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul, Şişli‘de doğmuştur. Müzisyen bir babanın kızı olan Simge, çocukluğundan itibaren müzikle iç içe büyümüştür. 12 yaşında gitar çalmaya başlayarak müzikle olan ilişkisini daha da güçlendirmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümünde eğitim aldıktan sonra popüler müzik dünyasına adım atmıştır. Profesyonel kariyerine Zeynep Dizdar orkestrasında başlayan Simge, daha sonra Gülşen, Yaşar Günaçgün, ve Serdar Ortaç gibi ünlü sanatçılara vokalist olarak eşlik etmiştir.

2007 yılında, Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen gibi isimlerin yer aldığı “Annem” adlı dizinin başrollerinde Kıraç ile düet yaparak dizi müziği dünyasına adım atmıştır. Bu deneyimin yanı sıra pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasında da yer almıştır. 2011 yılında ilk albümü ‘Yeni Çıktı’yı Erdem Kınay prodüktörlüğünde çıkaran Simge, bu albümle büyük bir çıkış yapmış ve geniş bir dinleyici kitlesi edinmiştir. 2014 yılında ise kendi prodüktörlüğünü üstlendiği ‘Bip Bip’ adlı ikinci EP albümünü yayımlamıştır. Albümde yer alan "Bip Bip" şarkısı, YouTube’da 30 milyon üzerinde izlenmeye ulaşarak büyük bir başarı elde etmiştir.

2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Fransız şarkıcı Riff Cohen’in ‘Dans Mon Quartier’in Türkçe sözlerle cover hali olan ‘Miş Miş’ adlı ilk teklisini çıkaran Simge, bu teklisiyle Türkiye Resmi Listelerinde 1 numaraya yükselmiştir. 2016 yılında ise ikinci teklisi olan ‘Yankı’yı yayımlamıştır. Simge Sağın, Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olarak tanınmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel: CHP iktidara gelince dana kıyma 55 TL, rakı 140 TL olacak

Özgür Özel: CHP iktidara gelince dana kıyma 55 TL, rakı 140 TL olacak