Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Hasan Can Kaya’nın Acı Kaybı: Pazarlıkçı Halası Vefat Etti

Hasan Can Kaya’nın Acı Kaybı: Pazarlıkçı Halası Vefat Etti

"Konuşanlar" programıyla geniş bir kitleye ulaşan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, halasının vefatıyla sarsıldı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hasan Can Kaya’nın Acı Kaybı: Pazarlıkçı Halası Vefat Etti
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, halasının vefatıyla sarsıldı. "Konuşanlar" programıyla geniş bir kitleye ulaşan Kaya, halasını kaybetmenin derin acısını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"Pazarlıkçı Hala" Olarak Biliniyordu

Hasan Can Kaya, halasını daha önce programlarında "Pazarlıkçı Hala" olarak anlatmış, izleyicileri güldüren anılarına yer vermişti. Ancak bu kez, ünlü komedyen halasının ani vefatıyla sevenlerini üzdü. Kaya, halasıyla ilgili duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Kaya’dan Duygusal Veda Mesajı

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Her daim neşeli, herkesin yanında, hep mücadele eden, güçlü, hiç şikayet etmemiş, aman dememiş, yaşadığı kötülüklere bir gün bile ağlamamış dünyalar tatlısı halamı kaybettik... Yaşadığı gibi aniden, kimseye eyvallahı olmadan, kimseden bir şey istemeden gitti bu Dünya’dan... Seni çok seviyoruz halacığım."

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.

Bir dönem Leman Kültür’de düzenli olarak stand up yapan Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya ve Adıyaman sallandı! Ahmet Ercan'dan açıklama geldi

Malatya ve Adıyaman sallandı! Ahmet Ercan'dan açıklama geldi