Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Engin Polat'ın Sosyal Medya Paylaşımları Gündem Oldu

Engin Polat'ın Sosyal Medya Paylaşımları Gündem Oldu

Dilan ve Engin Polat, cezaevi sürecinin ardından sosyal medyaya geri döndü. Polat çiftinin paylaşımlarındaki "maske" detayı dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Engin Polat'ın Sosyal Medya Paylaşımları Gündem Oldu
MUHABİR: Kamer Durdu

Dilan ve Engin Polat, cezaevi sürecinin ardından sosyal medyaya geri döndü. Polat çiftinin paylaşımlarındaki "maske" detayı dikkat çekti.

Dilan Polat’ın Sosyal Medya Geri Dönüşü

Dilan Polat’ın, 4 Kasım'da başlayan cezaevi süreci, 19 Ağustos'ta sona erdi. Tahliyesinin hemen ardından 6 Eylül'de ise eşi Engin Polat da serbest bırakıldı. Polat çiftinin tahliyeleri, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, sosyal medya paylaşımları da dikkatleri üzerine çekti.

Dilan Polat, cezaevinden çıkar çıkmaz sosyal medya yasağına fazla dayanamayıp, paylaşımlarına hızla geri döndü. Şimdi ise eşi Engin Polat, sosyal medyada aktif olmaya başladı. Engin Polat’ın ilk paylaşımı, tahliyesinden sadece 11 gün sonra geldi ve iş yerinde çekilmiş bir fotoğrafla "geri döndüm" mesajı verdi.

Engin Polat'tan "Maske"li Paylaşımlar

Engin Polat, cezaevi sonrası sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda Çiko maskesi ile dikkat çekti. Bu maske, Polat’ın geçmişte aldığı önemli kararlar öncesi de kullandığı bir sembol olarak biliniyor. Polat’ın hayranları, bu paylaşımı yeni bir başlangıcın habercisi olarak yorumladı ve sosyal medya üzerinde büyük ilgi gördü.

Bu paylaşım, Polat’ın cezaevindeyken yaptığı bir diğer maskeli paylaşımı akıllara getirdi. Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunduğu dönemde, Polat'ın sosyal medya hesabından bahçe içinden beyaz bir maske paylaşılmıştı. O paylaşımda herhangi bir açıklama bulunmazken, Polat’ın kız kardeşi bu gönderiyi alıntılayarak "Ahhh çok özledim abim" notunu eklemişti.

Maskelerin Anlamı Ne?

Engin Polat’ın sosyal medyada sık sık maskeli paylaşımlar yapması, takipçileri arasında merak konusu oldu. Maske sembolü, Polat’ın yeni bir işe ya da önemli bir karara adım attığı zamanlarda kullanıldığı için bu paylaşımlar yeni gelişmelerin habercisi olarak algılanıyor.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde anoreksiya teşhisi nedeniyle tahliye edilen Nihal Candan’ın eşi Faruk Çiçek de sosyal medya hesabında benzer bir maskeyi aynı saatlerde paylaştı. Bu durum, sosyal medyada spekülasyonlara yol açtı ve "maskeler" ile neyin ima edildiği sorusunu gündeme getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ezgi Sertel Kimdir? Ezgi Sertel Nereli? Ezgi Sertel Evli mi?

Ezgi Sertel Kimdir? Ezgi Sertel Nereli? Ezgi Sertel Evli mi?