Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi! Düğünden İlk Kareler

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi! Düğünden İlk Kareler

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, İtalya'da düğünlerini gerçekleştirdi. Çiftin romantik töreni sosyal medyada büyük ilgi gördü.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi! Düğünden İlk Kareler
MUHABİR: Kamer Durdu

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, uzun süredir merakla beklenen düğünlerini İtalya'nın büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdi. Çiftin romantik düğününden ilk fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İtalya'da Rüya Gibi Düğün

Pınar Deniz, daha önce düğün tarihine dair, "Eylül ayında evleniyoruz. Kısmet bakalım. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum, evleniyoruz ve mutluyuz" açıklamasını yapmıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde nikah için İtalya’ya giderek Milano'dan el ele fotoğraflar paylaşmış ve evlilik hazırlıklarına başladıklarını duyurmuştu.

İlk Fotoğraflar Sosyal Medyada

Düğün hazırlıkları sırasında paylaşılan Pınar Deniz'in ilk fotoğrafı, sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Hayranlarının merakla beklediği düğün sonunda gerçekleşti ve İtalya’nın romantik atmosferinde aşklarını taçlandıran çiftin düğününden paylaşılan kareler hayranlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Pınar Deniz'in Gelinliği ve Kaan Yıldırım'ın Şıklığı

Pınar Deniz, düğününde özel tasarım bir gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım ise beyaz bir takım elbiseyle sade ve şık bir tercih yaptı. Çiftin düğün fotoğrafları sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük beğeni topladı.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Pınar Deniz, 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da doğmuş ve küçük yaşlardan itibaren İstanbul’da büyümüştür. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitim gören Deniz, 2014 yılında "Sil Baştan" dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Lübnan kökenli bir aileden gelen Deniz, hem dizilerde hem de sinema projelerinde aktif olarak yer almaktadır.

PINAR DENİZ KARİYERİ

Pınar Deniz, kariyerine "Sil Baştan" dizisi ile adım attıktan sonra 2016-2018 yılları arasında "Vatanım Sensin" dizisinde Yıldız karakteriyle büyük bir çıkış yapmıştır. Daha sonra "Aşk 101" ve "Yargı" dizilerinde başrol oynayarak kariyerinde önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca Netflix yapımı "Aşkın Kıyameti" ve "Aktris" gibi projelerde de yer almıştır.

Pınar Deniz Dizileri ve Filmleri

Sil Baştan (2014)
Vatanım Sensin (2016-2018)
Aşk 101 (2020-2021)
Yargı (2021-2024)
Aşkın Kıyameti (2022)
Aktris (2023)

KAAN YILDIRIM KİM?

Kaan Yıldırım 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

KAAN YILDIRIM VE PINAR DENİZ EVLENDİ Mİ?

Kaan Yıldırım, 2022 yılında aşk yaşamaya başladığı Pınar Deniz ile 17 Eylül 2024 tarihinde Roma, İtalya'da evlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatacak 2024? Aile Destek Ödemeleri Sorgulama Ekranı

Aile Destek Ödemeleri Ne Zaman Yatacak 2024? Aile Destek Ödemeleri Sorgulama Ekranı