Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin İlk ve Son Dizisinin 2. Sezonu Yolda: Fragman Travma Tekrarlattı!

İlk ve Son Dizisinin 2. Sezonu Yolda: Fragman Travma Tekrarlattı!

BluTV'nin sevilen dizisi İlk ve Son, heyecanla ikinci sezonuna hazırlanıyor. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerde olduğu dizinin afişi yayınlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İlk ve Son Dizisinin 2. Sezonu Yolda: Fragman Travma Tekrarlattı!
KAYNAK: Haber Merkezi

BluTV'nin beğenilen yapımlarından "İlk ve Son," büyük bir heyecanla ikinci sezonuna hazırlık yapıyor. Başrollerinde Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer alacağı yeni sezonun afişi yayınlandı. Dizi, ilk sezonunda yakaladığı başarıyı ikinci sezonuyla da devam ettirmeyi hedefliyor.

Yeni Sezonun Detayları

İlk sezonu 2021 yılında yayınlanan "İlk ve Son," Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı, "Deniz ve Barış" çiftinin karmaşık ilişkilerini konu almıştı. Yeni sezonda ise dizi, Hazal Subaşı'nın Nilüfer ve Ulaş Tuna Astepe'nin Cihan karakterleriyle yeniden ekrana gelecek.

Heyecanla Beklenen Yeni Kadro

Senaryosu Hakan Bonomo’ya, yönetmenliği ise Devrim Yalçın’a emanet edilen dizinin ikinci sezonu, zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerde olduğu dizinin kadrosunda Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu gibi isimler de yer alıyor.

Yayımlanan Afişle Yeni Sezon Tanıtıldı

Yeni sezonun heyecanını artıran afiş, dizi severlerin ilgisini çekmeye başladı. Afiş, Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin karakterleriyle diziye dair ipuçları veriyor ve izleyicileri yeni bölümler için sabırsızlandırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın'da Düzenlenen Operasyonlarda 70 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Aydın'da Düzenlenen Operasyonlarda 70 Düzensiz Göçmen Yakalandı