Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Sevilen Sanatçı Metin Arolat İzmir'de Gözyaşlarıyla Uğurlandı!

Sevilen Sanatçı Metin Arolat İzmir'de Gözyaşlarıyla Uğurlandı!

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, İstanbul'da aniden vefat etti. Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından İzmir'e götürülüp defnedildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevilen Sanatçı Metin Arolat İzmir'de Gözyaşlarıyla Uğurlandı!
MUHABİR: Kamer Durdu

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti. İstanbul Kozyatağı'nda sahne aldığı sırada aniden fenalaşarak yere yığılan Arolat için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazesi, memleketi İzmir'de Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sanat Dünyası ve Sevenleri Son Görev İçin Bir Arada

Metin Arolat'ın vefatı, sevenlerini yasa boğarken, dün İstanbul Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından cenaze memleketi İzmir'e getirildi. Karşıyaka ilçesi Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii'nde düzenlenen törene Arolat Ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri katıldı. Taziyeleri, Arolat'ın ablası Fatoş Alkan kabul etti.

Ünlü İsimler Cenazede Yer Aldı

Törene, televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, şarkıcı Işın Karaca, "Kuşum Aydın" lakaplı Muharrem Aydın Uğurlular, Gökhan Keser, Özgür Çevik ve oyuncu Alp Kırşan gibi ünlü isimler katıldı. Armağan Çağlayan, cenaze namazında gözyaşlarını tutamadı.

"Kimse İçin Kötülük Düşünmeyen Bir İnsandı"

Arolat'ın ablası Fatoş Alkan, kardeşinin herkes tarafından sevilen, kimseye kötülük düşünmeyen bir insan olduğunu belirterek, "Kalp rahatsızlığı yoktu. Babamız da beyin kanserinden vefat etmişti. Metin, insanlara ve hayvanlara karşı çok iyi davranırdı. Allah rahmet eylesin" dedi.

"İçinde Kötülük Olmayan Tek İnsan"

Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, Metin Arolat'ın müzik sektörünün önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak, "Türk Pop Müziği, Metin'in çektiği kliplerle bugünlere geldi. İçinde kötülük olmayan tek insandı. Birlikte tatile gitmeyi planlıyorduk" ifadelerini kullandı.

Sanat Camiasından Duygusal Veda

Şarkıcı Işın Karaca, Metin Arolat'ın herkesin yanında olduğunu belirterek, "Onun görüşleri bizim için çok önemliydi. Hepimiz için büyük bir kayıp. Yattığı yer incinmesin. Başımız sağ olsun" dedi. Şarkıcı Gökhan Keser ise "Birlikte çok güzel projelere imza attık. Çok üzgünüm, Allah yakınlarına sabır versin" diye konuştu.

"Hepimizin Arkasından Bu Kadar İyi Konuşulsun"

Cenazede duygusal anlar yaşanırken, Arolat'ın dostları ve sevenleri onun ne kadar iyi bir insan olduğunu vurguladı. Sanatçı dostları, Metin Arolat'ın ardından bu kadar güzel sözlerin söylenmesinin ne kadar değerli olduğunu ifade etti.

Karşıyaka'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Törenin ardından alkışlarla uğurlanan Metin Arolat'ın naaşı, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Örnekköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Sevenleri ve dostları, gözyaşları eşliğinde ünlü sanatçıyı son yolculuğuna uğurladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de hemşire ve doktora şiddet! Sağlıkçılar isyan etti

Mersin'de hemşire ve doktora şiddet! Sağlıkçılar isyan etti