Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Kızıl Goncalar'da Şoke Eden Karar Kızıl Goncalar Dizisi İçin Final Kararı!

Kızıl Goncalar'da Şoke Eden Karar Kızıl Goncalar Dizisi İçin Final Kararı!

Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği Kızıl Goncalar dizisi, 30 Eylül'de 2. sezonuyla ekranlara veda edecek. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızıl Goncalar'da Şoke Eden Karar Kızıl Goncalar Dizisi İçin Final Kararı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Yapımcı Faruk Turgut, milyonları ekran başına kilitleyen Kızıl Goncalar dizisi için beklenen açıklamayı yaptı. 30 Eylül Pazartesi günü 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan dizi, bu sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edecek.

Reyting Rekortmeni Dizi Veda Ediyor

İlk bölümü 18 Aralık 2023’te yayınlanan ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesi kazanan Kızıl Goncalar, Now TV’de büyük başarı elde etti. Dizinin yeni sezonu 30 Eylül Pazartesi günü başlarken, final haberinin duyurulması izleyicilerde hayal kırıklığı yarattı.

Son Sezon Hazırlıkları Tamamlandı

Yapımcı Faruk Turgut, dizinin bu sezon sonunda sona ereceğini belirtti. “Titizlikle hazırlanan bu sezon, dizinin final sezonu olacak ve 3. sezon çekilmeyecek,” dedi. Böylece, dizinin hayranları için buruk bir veda kaçınılmaz hale geldi.

Başrollerde Yıldız İsimler

Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Özgü Namal ve Özcan Deniz gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin senaryosu Şükrü Necati Şahin tarafından kaleme alınıyor. Dizi, dramatik ve sürükleyici hikayesiyle geniş bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarmıştı.

Hayranlardan Yoğun Tepki!

Dizinin final kararı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hayranlar, sevdikleri yapımın sona erecek olmasından dolayı üzgün olduklarını dile getirirken, dizinin yaratıcı ekibi izleyicilere unutulmaz bir final sunmak için hazırlıklara başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da kolajen deposu yöresel lezzeti: Beyin tava

Hatay'da kolajen deposu yöresel lezzeti: Beyin tava