Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Magazin Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile Yiğit İnandı Dünyaevine Girdi

Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile Yiğit İnandı Dünyaevine Girdi

Ünlü çift, sade bir nikâh töreniyle evlendi. Sosyal medyada paylaştıkları karelerle mutluluklarını takipçileriyle paylaştılar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile Yiğit İnandı Dünyaevine Girdi
KAYNAK: Haber Merkezi

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, bir süredir aşk yaşadığı sosyal medya fenomeni Yiğit İnandı ile evlendi. Geçtiğimiz haziran ayında nişanlanan çift, dün akşam düzenlenen sade bir nikâh töreni ile dünyaevine girdi. Düğüne yakın aile üyeleri ve dostları katılırken, çiftin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

"Biz Bir Nikâh Yapıp Geliyoruz" Notuyla Duyurdular

Nikâh öncesinde sosyal medya hesabından pozlarını paylaşan Yiğit İnandı, “Biz bir nikâh yapıp geliyoruz” notuyla evleneceklerini duyurdu. Nisa Bölükbaşı da nikâh sonrası eşi Yiğit İnandı ile birlikte çekildiği bir kareyi paylaşarak mutluluklarını takipçileriyle paylaştı. Çiftin sade töreni ve samimi paylaşımları, sosyal medyada beğeni topladı.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe büyüyen Bölükbaşı, 6 yaşında Çek Cumhuriyeti'nin en iyi yüzme takımında yüzmeye başladı. Profesyonel olarak kayak ve tenisle ilgilenen Bölükbaşı, 15 yıl boyunca Prag Tenis Kulübü Cibulka'da tenis oynadı. 2018 yılında Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde voleybol dalında ikincilik elde etti. Survivor 2020 ve Survivor All Star 2022 sezonlarında yarışarak büyük bir hayran kitlesi kazanan Nisa Bölükbaşı, All Star 2022’de şampiyon olarak adını Survivor tarihine yazdırdı.

Yiğit İnandı Kimdir?

Yiğit İnandı, İzmir'de doğdu ve aslen Rizeli'dir. 10 yaşında ailesiyle birlikte ABD'ye giden İnandı, New York ve Florida'da yaşadı. Sosyal medya platformlarında ürettiği içeriklerle dikkat çeken Yiğit, YouTube ve Instagram hesaplarından paylaştığı eğlenceli videolarla geniş bir takipçi kitlesine sahip. “Turkyeet” kullanıcı adıyla tanınan Yiğit İnandı, Türkiye’de de büyük ilgi görüyor.

Sade ve Samimi Tören

Çiftin sade bir törenle evlenmesi ve sosyal medya üzerinden yaptığı samimi paylaşımlar, hayranları tarafından takdirle karşılandı. Nisa Bölükbaşı ve Yiğit İnandı, geçtiğimiz haziran ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı. Dün akşam gerçekleşen nikâh töreni ile ilişkilerini resmiyete döken çift, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Survivor Yarışmasından Aşk Hikayesine

Survivor yarışmasıyla tanınan ve büyük bir hayran kitlesi edinen Nisa Bölükbaşı, daha önce aynı yarışmada mücadele ettiği Barış Murat Yağcı ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Sonrasında Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı bilinen Bölükbaşı, şimdi ise Yiğit İnandı ile yeni bir sayfa açtı. Çiftin evliliği, hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğlalı arıcı orman yangınlardan kovanlarını böyle kurtardı

Muğlalı arıcı orman yangınlardan kovanlarını böyle kurtardı