Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Prenses Diana'nın yeni ses kaydı: Prens Harry yıkılacak!

Prenses Diana'nın yeni ses kaydı: Prens Harry yıkılacak!

Ülkesi İngiltere'de halkın prensesi olarak anılan,bir kazaya kurban giden Prenses Diana'nın yeni ses kayıtları ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı: Prens Harry yıkılacak!

Nihat Saraç

Eski Galler Prensesi Diana, ölümünün üzerinden 26 yıl geçse de hala unutulmadı. Prenses'in Kral Charles ve oğlu Prens Harry hakkında konuştuğu ses kayıtları ortaya çıktı.

1990'lı yıllarda yazar Andrew Morton'a teslim edilen ses kayıtlarında Prenses, eşi Kral Charles'ın kız çocuk isteğinden bahsediyor.

1997 yılında trafik kazasında 36 yaşında hayatını kaybeden Prenses'in ilk kez yayınlanacak olan ses kayıtları “Diana: The Rest of Her Story" adlı belgeselde yer alacak.

Prenses Diana bir ses kaydında eşi Kral Charles'ın, 1984 yılında Prens Harry'nin vaftiz töreninde, kendi annesi Raine Spencer'ın yanına gidip "Çok hayal kırıklığına uğradık. Kız olacağını düşünüyorduk" dediğini söylüyor.

Prenses'in annesi ise Kral'a "Normal bir çocuğunuz olduğu için şanslı hissetmelisiniz" diyor. Bir başka ses kaydında ise Prenses evliliğinden "Yetişkin olmuştuk. Anaokulu öğretmeni Diana. Her şey çok gülünçtü" sözleriyle bahsediyor.

Kral Charles ile Prenses Diana 1981 yılında dünyaevine girmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni eğitim yılı yoksullukla başladı

Yeni eğitim yılı yoksullukla başladı