Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan bomba açıklama: “Kadir Doğulu benimle imam nikahı yaptı”

Oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan bomba açıklama: “Kadir Doğulu benimle imam nikahı yaptı”

Son günlerde magazin basınında, ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun başka kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntülerin ardından 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddiaları gündeme geldi. Kadir Doğulu'nun eşi olan Neslihan Atagül ile birlikte çıkan haberleri yalanladığı ve yurt dışına çıktıkları bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan bomba açıklama: “Kadir Doğulu benimle imam nikahı yaptı”

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Söylemezsem Olmaz programını izlerken çektiği bir video ile 'Kadir Doğulu benimle imam nikahı yaptı' diyerek programda konuşulanlarla alay etti. Bu video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, 2016 yılında görkemli bir düğünle evlenmişlerdi ve evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorlardı. Ancak son günlerde Kadir Doğulu'nun Çeşme'deki eğlence gecesinde başka kadınlarla samimi görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte çift hakkında 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddiaları gündeme geldi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çıkan haberleri yalanlasalar da, ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun 'imam nikahı' iddialarına alaycı bir şekilde cevap vermesi, olayın daha da büyümesine neden oldu. Sosyal medyada bu haberler ve videolar hakkında farklı yorumlar yapılırken, magazin dünyası da bu olayı konuşmaya devam ediyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ

BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM ÇALIŞTAYI DÜZENLEDİ