Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Kenan Işık Öldü Mü? Kenan Işık Kaç Sene Komada Kaldı? Kenan Işık Kimdir? Kenan Işık Neden Öldü?

Kenan Işık Öldü Mü? Kenan Işık Kaç Sene Komada Kaldı? Kenan Işık Kimdir? Kenan Işık Neden Öldü?

Tiyatro sanatçısı ve televizyon sunucusu Kenan Işık, beyin kanaması sonucu 10 yıl süren komanın ardından acı haber geldi. Kenan Işık Öldü Mü? Kenan Işık Kaç Sene Komada Kaldı? Kenan Işık Kimdir? İşte detaylar

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kenan Işık Öldü Mü? Kenan Işık Kaç Sene Komada Kaldı? Kenan Işık Kimdir? Kenan Işık Neden Öldü?
MUHABİR: Kamer Durdu

Tiyatro sanatçısı ve televizyon sunucusu Kenan Işık, beyin kanaması sonucu 10 yıl süren komanın ardından 76 yaşında hayatını kaybetti.

Kenan Işık Kimdir?

Kenan Işık, 1947 yılında Malatya'da doğmuş ve Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde sanatçı olarak görev yapmaya başlamış ve Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevini üstlenmiştir. Sanatçı, uzun ve başarılı kariyeri boyunca birçok tiyatro oyunu yazmış ve Türk sahne sanatlarına önemli katkılarda bulunmuştur.

Kenanışık1

Kenan Işık Kaç Sene Komada Kaldı?

Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde spor sonrası saunada fenalaşarak kafasını yere çarptı. Bu olayın ardından bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırıldı ve beyin kanaması geçirdi. O tarihten itibaren 10 yıl boyunca komada kalan Işık, bu süre zarfında yaşam mücadelesi vermiştir.

Kenanışık

Kenan Işık Neden Öldü?

Kenan Işık'ın ölümü, beyin kanaması sonucu 10 yıl süren komanın ardından gerçekleşti. Sağlık durumu uzun süre kritik bir seviyede kalmış ve bu süreç sonunda hayatını kaybetmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkçılıkta Yeni Destekleme Modeli: Destek Tutarları Artırıldı

Balıkçılıkta Yeni Destekleme Modeli: Destek Tutarları Artırıldı